HIVATALOS: Solskjær az ideiglenes menedzser

Ole Gunnar Solskjær lesz a Manchester United ideiglenes menedzsere a 2018-2019-es szezon végéig.


Solskjær 1996 és 2007 között volt a United játékosa, 366 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 126 gólt szerezve. 2008-ban a klub utánpótlás csapatának volt az edzője, majd menedzseri karrierjét a norvég Molde csapatánál folytatta.

 

Solskjær azonnali hatállyal veszi át a csapat irányítását, és addig fog dolgozni, amíg a klub alapos munkát végezve megtalálja az új, hosszútávú menedzsert. Michael Carrickhez és Kieran McKennához Mike Phelan is csatlakozik, mint az első csapat edzője.

 

 

"A szívembe zártam a Manchester Unitedet, ezért nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen szerepet betöltve térhetek vissza. Alig várom, hogy azzal a rengeteg tehetséges játékossal dolgozhassak, akik a rendelkezésünkre állnak, illetve mindenki mással aki a klubnál dolgozik" - mondta Solskjær.

 

"Ole a klub legendája, rengeteg tapasztalattal rendelkezik a pályán, és menedzserként is. Közös történelme van a Manchester Uniteddel, ami azt jelenti, hogy ismeri az itteni kultúrát. A klubnál mindenki örül, hogy ő, és Mike Phelan is visszatér. Magabiztosak vagyunk, hogy újra össze tudják majd hozni a játékosokat és a szurkolókat a szezon második felében" - zárta mondanivalóját Ed Woodward.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!