Diarra nem megy sehova

Lassana Diarra valószínûleg véget vetett a jövõjével kapcsolatos találgatásoknak, miután elkötelezte magát a Real Madridhoz.


Európaszerte jelentek meg olyan hírek a legnagyobb hírügynökségektõl is, hogy a francia védekezõközéppályás elhagyhatja a spanyol fõvárost, miután létszámfelettivé vált a Santiago Bernabeuban.

 

Xabi Alonso és a nyáron igazolt Sami Khedira mellett José Mourinho együttesében legfeljebb a kispad juthat a pár éve szép summáért szerzõdtetett játékosnak, márpedig Diarra nem türelmérõl híres, hiszen a Chelseanél és az Arsenalnal töltött idõszak is ilyen okból ért elõbb véget.

 

 

 

 

Minden tehát arra utalt, hogy a középpályás rövid idõ után újra tovább áll, amelyet a korábban felsorolt okok mellett tovább erõsít, hogy számos klub szivesen látná a remek labdaszerzõ játékost.

 

Egyik legélénkebbnek a Manchester United és Sir Alex Ferguson érdeklõdését tartották, hiszen a csapat két hasonló poszton játszó játékosa, Michael Carrick és Owen Hargreaves jelenleg is sérült, így a skót menedzser hajlandó lett volna januárban nagyobb összeget is kifizetni a vándormadár megszerzéséért.

 

Diarra azonban egyáltalán nem szeretne táptalajt szolgáltatni ezeknek a pletykáknak és leszögezte, hogy a Realnál szeretne maradni, ahol meg fog harcolni a helyéért.

 

"Nincs mit mondanom ezzel kapcsolatban. A Real Madrid játékosa vagyok és szeretnék hétrõl-hétre ebben a klubban játszani" - mondta.

 

Spanyol lapok szerint a királyi gárda 20 millió fontért volna hajlandó megválni értékesebbnek tartott Diarrájától, amikor a januári átigazolási idõszak kezdetét veszi.

 

Pedig még nics két éve se, hogy 2009 januárjában leigazolták a Portsmouthtól, ám úgy tûnik, az utóbbi évek tendenciáját követve most is hamar megszabadulnának egy elõzõ rezsim játékospolitikájának egyik darabjától.

 

 Sky Sports


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!