Korai csapathírek a Bournemouth meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer abban reménykedik, hogy több támadó közül válogathat a Bournemouth elleni, vasárnapi találkozón.


"Remélhetőleg Romelu, Alexis és Anthony is visszatér - nem rossz hármas. Amikor 2-0 az állás, vagy 3-0-ra vezetsz, óriási különbséget jelent, ha gyors játékosokat tudsz a pályára küldeni" - mondta Ole a MUTV-nek.

 

"Amikor már három gólt szereztél hazai pályán, és három ilyen kaliberű játékos vár arra, hogy pályára léphessen, az nagyszerű."

 

Matteo Darmian, Chris Smalling, Marcos Rojo, Antonio Valencia és Scott McTominay még a keretben sem voltak a Huddersfield ellen, de azt látva, hogy Angel Gomes beállhatott a padról, egyre jobb a helyzet, ez ugyanis azt bizonyítja, hogy Ole nem fél lehetőséget adni a fiataloknak.

 

 

Alexis a Crystal Palace elleni, gól nélküli döntetlen óta azon dolgozik, hogy újra bevethető legyen.

 

"Beszéltem Sanchezzel" - mondta Solskjaer. "Visszatért Manchesterbe. Két napja már az állóképességén dolgozik. Remélhetőleg minél hamarabb részt vehet a labdás edzésekben is. Nem biztos, hogy a Bournemouth ellen számíthatunk rá, de a Newcastle ellen (január 2.) már bevethetőnek kellene lennie."

 

"Nem tudok az önbizalmi állapotáról nyilatkozni, annyit viszont elmondhatok, hogy 25-én szabadnapot kaptak a játékosok, ő viszont edzett, és alig várja, hogy újra pályára léphessen. Úgy fest, hogy egy munkamániással van dolgunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!