Romelu: Tudtam, hogy Alexis be fog találni

Romelu Lukaku előre megmondta Alexis Sancheznek, hogy betalál volt klubja ellen.


A belga csatár tegnap a jobb szélen mutatta meg képességeit és aktív szerepet vállalt az első 2 gólból 2 gólpasszal. A meccs utáni nyilatkozatában néhány részletet is elárult, hogy előző nap mit beszéltek chilei csapattársával.

 

"A csütörtöki edzésen azt mondtam neki: figyeld meg, gólt fogsz lőni a volt csapatod ellen! Megmondtam neki, hogy ha bemozog, és én nem tudok lőni, elé fogom tenni a labdát. Csak fuss be, és én majd megtalállak. Amikor megkaptam a labdát, látható volt, hogy őt kerestem a szememmel, ő pedig remekül mozgott keresztbe, aztán nagyszerűen fejezte be a támadást."

 

 

"Tudtuk, hogy a szélső védőik feltolásával lesz terület számomra és Alexis számára. Többször is kerülhettünk volna 3 a 3 vagy 3 a 2 elleni szituációkba, ha kicsit pontosabban kontrázunk, különösen a második félidőben. Ha őszinte akarok lenni, rúghattunk volna még akár 2-3 gólt is, de a 3-1 remek eredmény az Arsenal ellen."

 

A 2 gólpasszt jegyző belga támadó lett a meccs embere a szavazatok 55%-ának megszerzésével, de viccesen megjegyezte, jobban szeret gólt lőni mint gólpasszt adni.

 

"Minden meccsen be akarok találni" - mondta nevetve. "Minden meccsen, mert én gólvágó vagyok, de tudok gólpasszokat is adni, megtanultam az évek során. Nem tudom, hogy adtam-e egyáltalán gólpasszt már ebben a szezonban, de most kettőt is, és ha sikerül továbbra is gólokat lőnöm és asszisztokat kiosztanom, elégedett leszek."

 

"A menedzser ötlete volt kitenni engem a jobb szélre, szerintem látta, hogy a válogatottban néhányszor ott játszva jó teljesítményt nyújtottam. Meg kell ragadnom az esélyeimet, keményen dolgozni edzéseken, és készen állni ott, ahol és amikor a menedzsernek szüksége van rám."

 

"A meccs előtt azt beszéltük, hogy csak próbáljuk meg dominálni a játékot, és jönni fog az eredmény. Mi így is tettünk, nagyon fegyelmezetten védekeztünk és jó kontrákat vezettünk, ez jelentette a különbséget a meccsen. Nagyon boldog vagyok, hogy győzni tudtunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!