Herrera: Ole azt mondta, mindenki támadhat

Ander Herrera elárulta, amikor a Manchester United játékosai a pályán vannak, azt érzik, hogy bármi lehetséges.


Az Arsenal elleni 3-1-es kupagyőzelem után nyilatkozva a középpályás elmondta, miként hitt a csapatban az ideiglenesen kinevezett Ole Gunnar Solskjaer menedzser.

 

"Az első naptól elhozta ezt a csapathoz" - magyarázta Ander. "Azt mondta, hogy egy olyan csapat akarunk lenni, mely kézben tartja a mérkőzéseket, bár néha ez lehetetlen."

 

"Olykor védekeznünk kell, de tudjuk, hogy amikor védekezünk, támadásban minden megtörténhet. Vannak gyorsan előrefutó játékosaink, akik képesek befutni az ellenfél tizenhatosára."

 

"Paul [Pogba] képes erre, akárcsak Ash [Young] és Luke [Shaw] is; mindenkinek megengedett, hogy támadjon, szóval ha játszunk, azt gondoljuk, minden megtörténhet."

 

"Még a nehéz pillanatokban is azt érezzük, bajt tudunk okozni az ellenfeleinknek."

 

Az Ágyúsok elleni győzelem volt a United nyolcadik egymást követő sikere Solskjaer irányítása alatt, az utolsó háromból kettő a fővárosban született. Herrera azonban nem akar távolba tekinteni, csak a következő mérkőzésre figyel, amire kedden, az Old Traffordon kerül sor, amikor is a Burnley gárdáját fogadják a bajnokságban.

 

"Rengeteg mérkőzés van még hátra a bajnokságban, úgyhogy meccsről-meccsre kell mennünk. Minden találkozó új kihívást jelent, új problémákat ad neked. Most a következőre, a Burnley elleni meccsre kell koncentrálnunk. Valószínűleg a pontrúgásoktól várnak majd a legtöbbet, agresszívan és kompakt módon játszanak majd."

 

"Azt érezzük, ha a legjobbunkat nyújtjuk, bárkit le tudunk győzni. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkit meg fogunk verni, de van bennünk hit, mert minőségi játékosaink vannak.

 

 

Herrera a jövőjéről sem volt hajlandó beszélni és amikor egy újságíró új szerződéséről kérdezte, azt felelte, inkább a Burnley elleni mérkőzésre figyel, mert az sokkal fontosabb most.

 

"Nem fogok beszélni a szerződésemről" - folytatta a baszk. "Fontosabb dolgok történnek, mint az én kontraktusom, szóval csak próbálok teljesíteni. Az elsődleges számomra, hogy legyőzzük a Burnley-t, majd a Leicestert...és ha megérdemlem az új szerződést, akkor az jönni is fog. Nem vagyok egy önző srác, azt akarom, hogy a csapat továbbra is nyerje a meccseket, nem fogok megőrülni a szerződésem miatt."

 

Herrera dicsérte Alexis Sanchezt, aki az Arsenal elleni győzelem első találatát jegyezte pénteken.

 

 

"Alexis egy fantasztikus játékos. Tudjuk, hogy az elmúlt évben nehéz pillanatai voltak, de ő zseniális. Képes megváltoztatni egy meccset, csodás gólokat tud lőni, vagy épp gólpasszokat osztani."

 

"Remek dolog, hogy van hat olyan támadónk, akik egy perc alatt képesek megváltoztatni egy meccset. Mindannyian tudjuk, hogy Marcus élvezi a játékot, akárcsak Jesse. Romelu két gólpasszt osztott ki ma este, ami általában nem az ő játékára jellemző. Juan Mata pedig ott van a padon...remek statisztikája van: gólok és gólpasszok."

 

"Az ellenfelek számára nem könnyű, amikor a Manchester Uniteddel kerülnek szembe és látják ezeket a játékosokat."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!