Cleverley megmutatná magát

Tom Cleverley elárulta, csak akkor lesz képes kirobbanó formáját fenntartani, ha teljesítményével kivívja az állandó kerettagságot a felnõttek között is.


Mint ismeretes, Tom Cleverley az elõzõ szezont kölcsönben töltve úgy indult neki a nyári felkészülési idõszaknak, hogy valószínûleg ugyanaz a sors vár rá, mint egy évvel korábban és ezt a sajtó is bõszen szajkózta.

 

Csakhogy az USA túra keretében nyújtott produkciója olyannyira meggyõzte Sir Alex Fergusont, hogy a skót menedzser a már biztosan tûnõ kölcsönadás lefújva a csapatnál tartotta. Nyilván fiatal játékos lévén rengeteg játéklehetõségre volna szüksége az ígéretes középpályásnak, ám egy szinte teljesen egészséges keret esetében limitált lehetõségek állnak rendelkezésére, így történhetett, hogy csak a lelátóról nézhette végig a Vörös Ördögök eddigi két bajnoki mérkõzését is.

 

Természetesen a tartalékok között elkél Cleverley segítsége, aki a keddi Manchester City elleni városi rangadón góllal járult hozzá Ole Gunnar Solskjaer legénységének diadalához, de Cleverley tudja, hogy neki magasabb szinten kell bizonyítania.

 

"Az egyetlen dolog amit tehetek, hogy továbbra is tudásom legjavát adva játszok napról-napra, akár a tartalékokról, akár a felnõttekrõl van szó" - mondta a MUTV-nek.

 

"Amíg ezt tartani tudom, addig reménykedhetek benne, hogy a menedzser is látja bennem az akarást és itt-ott lehetõséget bizosít számomra, hogy megmutathassam magam."

 

Cleverley egy kimondhatatlanul erõs tartalékegyüttesben lépett pályára a keddi Manchester Senior Cupon aratott gyõzelemkor, amellyel kapcsolatban elmondta, hogy további nyomásként nehezedd rá, hogy a felnõtt keretben számításba vett társak mellett kellett játszani.

 

"Bármely mérkõzés, amelyet a City ellen játszunk óriási élmény, de a mostani csapatunk olyan erõs volt, hogy azt hiszem hat válogatott és U-21-es válogatott is volt a csapatunkban, úgyhogy mégnagyobb nyomás alatt kellett teljesítenem. Ez volt a tartalékegyüttes történetében az egyik legerõsebb csapat."

 

"Nem kezdtünk rosszul, de aztán bekaptunk egy gólt és egy kicsit elvesztettük a hitünket. Szerencsére még az elsõ félidõben sikerült egyenlítenünk, a második félidõben pedig remekül elkaptuk a fonalat, szép gólokat szereztünk, így megérdemeltük a gyõzelmet."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!