Berba: A kemény munka kifizetõdött

Dimitar Berbatov szerint a nyáron végzet kemény felkészülési munkának kulcsszerepe van a szezon elején mutatott remek formájában.


Dimitar Berbatovot már sokan eladták volna a Manchester United csapatából, hiszen játékában 2008-as érkezése óta nem lehetett felfedezni az elszántság, és a csapatért tenni akarás jeleit, így nem lett volna ördögtõl való, ha a nagy pénzért érkezett bolgár támadó szégyenteljes módon távozik az Old Traffordról.

 

Azonban az idei szezonban mutatott remek formájával mindenkinek bizakodásra adhatott okot, a Liverpoolnak lõtt mesterhármasával, amivel gyakorlatilag egymaga nyerte meg a rangadót, pedig valószínûleg örökre belopta magát a manchesteri szurkolók szívébe.

 

 

 

 

A 29 éves csatár szerint óriási megtiszteltetés a United játékosának lenni és elárulta, a nyári felkészülési idõszakban végzett munka hozta meg a gyümölcsét a szezon kezdetére.

 

"Elégedetlen voltam magammal, hogy nem tudtam magam elfogadtatni minden szurkolóval" - kezdte az egykori Tottenham támadó.

 

"Korábban is elmondtam, hogy az emberek a Manchester Unitednél a bírók, és ennek így is kell lennie. Én csak egy vendég vagyok - de itt megtiszteltetés vendégnek lenni."

 

"Most már úgy érzem minden, amit elképzeltem, valósággá válhat a pályán és ez fantasztikus érzés."

 

"Nagyon keményen dolgoztam, hogy megfelelõ erõnléti állapotba kerüljek. De tényleg. Nem szoktam nagy súlyokat emelgetni, ez talán látszik is a testalkatomon. Azonban még ebben is próbáltam fejlõdni, hogy minél jobb legyen."

 

"Minden nap hat mérföldet futottam a holtszezonban. Megnéztem egy vb-meccset, utána elmentem futni, megnéztem még egyet, aztán megint futottam. Ez volt a napirendem."

 

"A közönség az Old Traffordon hihetetlen volt. Úgy érzem végre egyenesbe jöttek a dolgaim. Nem vagyok fáradt, fel vagyok villanyozódva."

 

"Mindig is azt mondtam, szerencsés vagyok, hogy itt játszhatok. Ezekért az emberekért. A menedzserért. A klubért. A játékostársaimért."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!