Cantona lehet a sportigazgató

A Manchester United vezetősége úgy döntött, hogy a közeljövőben szeretnék átalakítani a menedzsment felépítését, vagyis bevezetnék a sportigazgató szerepkört.


A különböző fogadóirodák szerint Eric Cantona lehet a befutó a sportigazgatóért folyó konkurenciában a Vörös Ördögöknél.

 

A Unitednél egy olyan személyt szeretnének kijelölni a posztra, aki képes hatást gyakorolni a labdarúgással kapcsolatos ügyekre, valamint gondoskodni arról, hogy a klub gazdag történelme továbbra is megmaradjon.

 

Az Oddscheker legfrissebb információi szerint a fogadóirodákban Cantona esélye 1/1-re csökkent, vagyis favorit a poszt betöltésére.

 

 

Az 52 éves egykori játékos már elég régóta távol áll a labdarúgástól, miután 1997-ben váratlanul visszavonult, viszont később a 2011/12-ben a New York Cosmos-nál már volt hasonló szerepköre, mint amelyet a Unitednál is betölthet.

 

Habár sportigazgatóként működött az amerikai csapatnál, mégis az elbocsájtása után a Cosmos álláspontja szerint a francia csupán promóter és márka nagykövet volt.

 

A legendás játékos mellett olyan személyek is esélyesek a posztra, mint a RB Leipzig igazgatója, Paul Mitchell, vagy Edwin van der Sar, aki jelenleg az Ajax sportigazgatója.

 

 

Az Oddschecker alapján az oddsok a United leendőbeli sportigazgatójára a következők:

Eric Cantona – 1/1 (favorit)

Paul Mitchell – 3/1

Edwin van Der Sar – 4/1

Fabio Paratici – 11/2

Monchi – 11/2

Andrea Berta – 11/1

Gary Neville – 14/1

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!