Brady örül visszatérésének

Robbie Brady szeretné maga mögött hagyni sérüléseit és jó formába lendülve állandó játéklehetõséget kapni, miután tegnap elõször volt kezdõ a szezonban a tartalékok közt.


Az ír U-21-es válogatott szélsõ két gólt szerzett a United 5-1-es gyõzelmével végzõdõ Lancashire Cup mérkõzésén a Bury ellen. Góljával kapcsolatban szerényen nyilatkozott, ám szeretné, ha a hétfõ esti mérkõzés a kezdete lenne egy zavartalanul végig játszott szezonnak.

 

 

 

 

"Az elõzõ idényben nagyon nehéz idõket éltem át, közel 7-8 hónapot töltöttem az oldalvonal mellett" - kezdte Brady a MUTV-nek.

 

"Ebben a szezonban közel mindennap keményen edzettem, és most már jobb állapotban is vagyok. Remélhetõleg egy-két héten belül teljesen fitt leszek."

 

"Az elsõ gólnál nem találtam el rendesen a labdát, de a kapus beütötte. A másodiknál a labda egyszer csak bepattant rólam. Már éppen fordultam volna a labdára, hogy felrúgom a felsõ sarokba, de a védõ túl közel volt hozzám, úgyhogy csak 'beleszúrni' tudtam."

 

A Manchester United tartalékjainak teljesítménye összességében is kiemelkedõ volt és számos gyönyörû pillanatot produkáltak - ilyenek voltak például John Cofie és Ryan Tunnicliffe parádés góljai - Brady pedig szeretné, ha ez megszokottá válna tõlük a szezon hátralévõ részére.

 

"Nagyon magabiztosak voltunk az elsõ félidõben, kényelmesen játszhattunk, de nem tudtuk igazán áttörni az ellenfél védelmét. Aztán a második félidõre magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk és a gólok egymást követték" - tette hozzá.

 

"Már az edzéseken is látszott, hogy a társaimmal együtt nagyon jó formának örvendünk és ezt tétmérkõzésen is megtudtuk mutatni. Remélhetõleg ez az idény további részében is hasonlóan lesz. A pályán kívül is nagyon közeli kapcsolatban állunk a fiúkkal, ami segít nekünk a pályán. Néha a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy tervezzük, de ma este kiemelkedõ teljesítményt nyújtottunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!