Utazó keret a PSG meccsre

Ole Gunnar Solskjaer 20 fős kerettel utazik Franciaországba, ahol a Paris Saint-Germain vendégeként 2-0-s hátrányukat kellene ledolgozniuk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.


A társaság kedden reggel indult útnak Párizsba a manchesteri nemzetközi repülőtérről a szerdai összecsapásra való felkészülés jegyében.

 

Sérülések tizedelik az utóbbi hetekben Solskjaer felnőtt keretét, ugyanis olyan játékosokra nem számíthat különböző problémák miatt, mint Anthony Martial, Jesse Lingard, Juan Mata, Ander Herrera és Alexis Sanchez, míg Paul Pogba a francia bajnok elleni első mérkőzésen begyűjtött kiállítása miatti eltiltását tölti majd.

 

A nagy nevek hiánya ellenére pozitívumot is lehet találni az utazó keret összeállításában, hiszen így a United megbízott menedzserének lehetősége nyílt, hogy magával vigyen néhány fiatal tehetséget is a csatornán túlra, értékes tapasztalattal gazdagítva ezzel őket a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

8, a Vörös Ördögök akadémiáján pallérozódott játékos is bekerült a névsorba - Tahith Chong, James Garner, Angel Gomes, Mason Greenwood, Scott McTominay, Andreas Pereira, Marcus Rashford és Brandon Williams.

 

Mason Greenwood (balra) és Brandon WIlliams (középen) a manchesteri nemzetközi repülőtéren 2019. március 5-én

 

Greenwood újra egészséges néhány hetes, sérülés miatt történő kihagyását követően, és továbbra is a felnőtt csapatban való bemutatkozására vár, bár a Valencia ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében már ülhetett a kispadon. A csatár hihetetlen hidegvérrel ontotta a gólokat az U18-as csapat Ifjúsági Bajnokok Ligája menetelése során, és már az U23-asok között is eredményes tudott lenni a Wolves ellen.

 

Williams egy vállalkozó szellemű szélső védő, aki az U18-asok csapatkapitánya volt, nemrég pedig Ricky Sbragia U23-asai közé is beverekedte magát. Kemény szereléseiről és előre játékáról is ismert.

 

A Manchester United utazó kerete a PSG elleni visszavágóra:

De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelof, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira; Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

PSG - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!