Befagyasztott bérletárak, jobb hangulat?

Hivatalosan is bejelentették, hogy immáron nyolcadik szezon óta nem fog változni a szezonbérletek ára a Manchester Unitednél, emellett pedig egy új, "hangulat részleget" alakítanak ki a Stretford Enden a 2019/20-as idénytől.


A hangulat részleget a Stretford End első emeletén alakítják ki, pedig az elmúlt évek során a második emeleten szurkolók alakították ki a legjobb atmoszférát a Vörös Ördögök hazai mérkőzésein.

 

A United szurkolóknak már korábban létrehoztak egy külön énekes szekciót a J-lelátón, de az sokkal sikeresebb volt, amikor az általában a vendégcsapat szurkolói számára fenntartott lelátórészen került kialakításra a tavalyi Reading és Brighton elleni FA-kupa mérkőzéseken. A klub vezetése most viszont az Old Trafford leghíresebb lelátója, a Stretford End hangjának felerősítésére fog koncentrálni attól a szezontól, amely elképzelhető, hogy Ole Gunnar Solskjaer első teljes idénye lesz a csapat menedzsereként.

 

"A Manchester United határozottan elkötelezett amellett a szurkolói kezdeményezés mellett, hogy folyamatosan vibráló hangulatot biztosítsunk az Old Traffordon, miközben segítünk abban is, hogy a fiatalabb szurkolók megfizethető, élő futballélményben részesülhessenek" - kezdi a klub hivatalos közleménye.

 

"Az Old Trafford folyamatos jó hangulatának biztosítására a szurkolók által irányított módon az elmúlt szezon során végzett próbák és vizsgálatok eredményeként a következő szezonra egy dedikált hangulat részleget fogunk létrehozni a Stretford End első emeletén."

 

 

A Manchester United ügyvezető igazgatója, Richard Arnold hozzátette:

"A szurkolóink támogatása, és az általuk generált hangulat lenyűgöző, úgyhogy ennek elismeréseként örömmel döntöttünk ismét amellett, hogy befagyasztjuk a következő szezonra vonatkozó bérleteink árát is."

 

A United világszerte több mint 70 kereskedelmi partnerrel rendelkezik, ezek a szponzori megállapodások pedig tevékenyen hozzájárulnak ahhoz, hogy a legutóbbi 10 szezonból immáron sorozatban kilencedik alkalommal nem emelkednek majd a bérletárak. A klub jelentése szerint 53 ezer bérletessel rendelkeznek, emellett pedig 100 ezer fő várólistás.

 

Az angol Nemzeti Statisztikai Hivatal összetett árindexe alapján a jegyárak manapság 30.68 százalékkal magasabbak, mint 2009-ben voltak. Ezen számítás alapján a legdrágább, 950 fontba kerülő United szezonbérletnek most az Egyesült Királyságban azóta megfigyelt inflációt is figyelembe véve 1,241.42 fontba kellene kerülnie.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!