Herrera az Arsenalban köthet ki

A pletykák szerint a spanyol játékos a nyáron ingyen távozhat a rivális csapathoz.


A tegnapi napon felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint Ander Herrera jövője bizonytalan a Manchester Unitednél, miután nem sikerült megállapodniuk a szerződéshosszabbítással kapcsolatban. A játékosnak állítólag olyan komoly kérői vannak, mint a PSG és az Arsenal.

 

A hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások 18 hónappal ezelőtt kezdődtek meg a klub és a játékos között, viszont úgy tűnik, hogy egy ponton megakadtak.

 

A United vezetősége viszont továbbra is reméli, hogy a spanyol játékos szívesen maradna a klubnál, amennyiben sikerül dűlőre jutniuk a feleknek.

 

Herrera viszont nem túl boldog, hogy a klub eddig húzta a szerződésével kapcsolatos tárgyalásokat, ráadásul az sem igazán tetszik neki, hogy csak kicsivel több fizetést ajánlanak neki, mint az első csapatban szereplő ifi játékosoknak.

 

A jelenlegi fizetése 80 ezer font körül mozog, viszont a játékos 150 ezer fontos szerződést szeretne aláírni, a klub viszont olyan döntést szeretne, amely mindkét fél számára megfelelő.

 

A korábbi Athletic Bilbao játékos január 1-től tárgyalhat másik csapatokkal, a hírek pedig arról szólnak, hogy a középpályás már a PSG-vel is tárgyal.

 

 

A Sportsmail értesülései szerint az Arsenal is szívesen leigazolná a nyáron ingyen távozó játékost.

 

A szóban forgó két klub valószínűleg jobb feltételekkel rendelkező szerződést kínálhat a játékosnak, akinek megfordult a fejében a távozás lehetősége, annak ellenére, hogy Solskjaer érkezése óta állandó kezdőnek mondható.

 

"Nem fogok megőrülni attól, ami a következő négy hónapban fog történni, mivel nem tudom még előre, hogy az itteni kalandom véget ért e" - mondta Herrera.

 

"Ez logikus megfontolás, amikor válogatott szünet van és három hónap maradt a szerződésemből. Tudom, hogy valami úgyis jönni fog."

 

"Úgy tekintek rá, mint egy normális dologra. A következő három és fél hónapban a focira fogok fókuszálni. A többit az ügynökömre bízom, mindkét verzió lehetséges, a Uniteddel való szerződéshosszabbítás és a távozás is."

 

"Élvezem a játékot Anglia legnagyobb csapatánál. A szurkolók szeretnek, fenomenálisan kezelnek engem, és kötelességem, hogy meghallgassam őket - annak ellenére, hogy nem tudom mi fog történni hamarosan."

 

"Azt látom magam előtt, hogy szeretnék nyerni a hétvégén a Watford ellen. Amennyiben megérdemled a jutalmat, és egy őszinte, keményem küzdő személy vagy, akkor ez a jutalom meg fog érkezni."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!