Lozano álma a Manchester United?

A mexikói kiválóság korábbi csapatának elnöke elmondta, hogy a játékos számára az Old Traffordra való igazolás egy álom beteljesülését jelentené.


Hirving Lozano állítólag mindig is a Manchester Unitedről álmodott, legalábbis a volt csapatának elnöke, Jesus Martinez szerint.

 

A Vörös Ördögök három éve Jim Lawlor megfigyelőt küldték annak érdekében, hogy figyelje meg a játékos teljesítményét. A megfigyelő korábban Chicharitóra is felfigyelt még 2010-ben.

 

Lozano első csapata a Pachuca volt, amelynek igazgatója elárulta, hogy a United hét éven keresztül figyelte meg a játékost, egészen 16 éves korától.

 

Martinez azt is elmondta, hogy nem csak az ő álma lenne, hogy egykori játékosát a Manchester Unitednél lássa, hanem a játékosé is.

 

 

"Amit mondhatok és garantálhatok az, hogy Hirving teljesítményét 16 éves kora óta megfigyelte a Manchester United" - nyilatkozta Martinez az ESPN Deportes-nak. "Minden felvételük megvan."

 

"Mindenük van róla: videók, gólok, viselkedése, képességei. Nekik vannak az egyik legjobb megfigyelői és szakemberei ezen területen."

 

"A nagy álmom az lenne, hogy 'Chucky'-t a Unitednél, Hectort [Herrera] az Atleticónál lássam. Ez lenne az én és az ő álmuk is."

 

Lozano csapata (PSV) tavaly a Tottenham ellen esett ki a Bajnokok Ligájából. Akkor a fiatal játékost a Premier League-be való igazolásról kérdezték, aki elárulta, hogy 'mesés' lenne Angliában játszani.

 

"Remélem, hogy Isten egy nap megadja a lehetőséget arra, hogy a Premier League-ben játszhassak" - nyilatkozta a fiatal játékos a Wembley-ben elszenvedett vereség után. "Nagyon kedvelem."

 

"Szerintem a Premier League hatalmas. Mesés lenne egy olyan csapatban játszani, amely ebben a bajnokságban szerepel. Az egyik nagy csapatnál szerepelnék szívesen. Remélem, hogy Isten megadja  majd ezt a lehetőséget."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!