Ferguson: Ebben a fiúban minden megvan

Sir Alex Ferguson elismerõen nyilatkozott Valencia visszatérésérõl, akinek komoly szerepe lehet a végjátékban.


Az ecuadori szélsõ még szeptemberben szenvedett súlyos lábtörést a Bajnokok Ligája csoportkörében a Rangers csapata ellen, és az elsõ diagnózisok alapján az orvosok úgy gondolták, hogy a játékosnak az egész hátralevõ szezont ki kell hagynia.

 


Valencia felépülése azonban a vártnál sokkal gyorsabban haladt kitartó munkájának és elszántságának köszönhetõen. (Megtörtént például, hogy a klub engedélyével hazautazhatott volna a családjához néhány hétre Dél-Amerikába, azonban Valencia elutasította ezt a lehetõséget, és inkább a rehabilitáció folytatása mellett döntött a mielõbbi felépülése érdekében – a szerk.)


„Ilyen visszatérésre számítottunk Antoniotól” – mondta Ferguson az Independent munkatársainak.


„Õ egy kiváló játékos, aki folyamatos fenyegetést jelent az ellenfélre. A játékintelligenciája lenyûgözõ, nagyon éles esze van a taktikához. Ebben a fiúban minden megvan, kiegyensúlyozott, gyors és erõs.”


„Sajnos nem elég hamar kaptuk õt vissza. Zárt kapuk mögött, belsõ meccseket szerveztünk, hogy segítsünk neki újra felvenni a tempót és a ritmust.”


„Nani is fantasztikus szezont tudhat maga mögött. Az, hogy mindkettõjüket a csapatban tudhatom hatalmas lendületet adhat nekünk a szezon végére.”

 

Sport.co.uk


Sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!