Technikai igazgató segítheti Solskjaer munkáját

A Sky Sports News értesülései szerint a Manchester Unitednél arra törekednek, hogy az év későbbi szakaszában, elősegítve Ole Gunnar Solskjaer munkáját, kinevezzék történetük első technikai igazgatóját.


A változás időpontja egyelőre még bizonytalan, de a Unitednél szeretnék, ha a 2019/2020-as szezon kezdetére, azaz augusztusra már munkába állhatna az újdonsült munkatárs.

 

A klub vezetőségénél arra számítanak, hogy a technikai igazgató segítségével nagyobb figyelem hárulhat a felnőtt csapat megerősítésére, illetve a menedzsment is több támogatást kaphat majd.

 

Emellett pedig a sikeres kiválasztott feladata egy hosszú távú átigazoláspolitikai stratégia kidolgozása is az akadémiai rendszer integrálásával.

 

A Vörös Ördögök korábbi menedzsere, José Mourinho ellenezte a klubon belüli hierarchia megváltoztatását, de a portugál szakember decemberi menesztésével ezeket a terveket újraélesztették.

 

 

Solskjaer, aki múlt csütörtökön három éves szerződést írt alá, megerősítette, hogy részt vett az Ed Woodwarddal és más stratégiai tanácsadókkal történő egyeztetésekben és hajlandó együtt dolgozni egy technikai igazgatóval.

 

Úgy tudni, hogy az Old Trafford elöljáróságai a más klubokkal való kapcsolatfelvétel lehetőségeit is kutatják a világ minden részén, hogy ezáltal is újabb tehetséges fiatalokkal erősíthessék meg a csapatot.

 

Eközben pedig abban is biztosak a klubnál, hogy sikerül új szerződésről megállapodni Solskjaer edzői stábjának tagjai, Mike Phelan, Michael Carrick és Kieran McKenna esetében is. A vezetőség erre a Wolves elleni, ma esti bajnokit követő, és a Barcelona elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésééig tartó nyolc napos üresjáratot szemelte ki.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!