Evra: Berba azt kapja, amit megérdemel

Folyamatos kritikák érték az Old Traffordon eltöltött eddigi két éve alatt, mostanra azonban már mindenki dicsérõ szavakkal illeti Dimitar Berbatovot, és ez az, amit igazán megérdemel Patrice Evra szerint.


A Liverpool elleni a Mérkõzés legjobbja díjat is elnyerte a bolgár támadó, nem kis részben mesterhármasának köszönhetõen, de idei teljesítménye nem nevezhetõ csak egy mérkõzéses kifutásnak, hiszen az idei szezon eddigi részében parádésan teljesít, amellyel számos kétkedõt csendre intett, akik Old Traffordra érkezése óta szúrós megjegyzéseket tettek játékstílusára.

 

Csapattársa, Evra szerint a hórihorgas csatár különleges játékos, aki végre kezdi megmutatni, miért is fizettek érte klubrekordnak számító több mint 30 millió fontot 2008 nyarán.

 

 

 

 

"Berbának nagyon kemény idõszak van a háta mögött, nem volt könnyû dolga mióta ide jött, de keményen dolgozva megmutatta mire képes, amiért megkapta a maga járandóságát. Nagyon örülök a sikerének" - kezdte Evra a MUTV-nek.

 

"Nem csak a Liverpool ellen játszott kimagaslóan, a szezon kezdete óta nagyon jól megy neki a játék. Mindenki tudja, hogy milyen tehetség lakozik benne, és ezt ebben az idényben kezdi megmutatni is."

 

Egyértelmû, hogy a Liverpool elleni 3-2-es gyõzelemmel végzõdõ rangadón a legemlékezetesebb pillanat Berbatov második gólja volt, amely már így a szezon korai szakaszában is nagy eséllyel pályázik a szezon legszebb gólja címre. Csak nagyon kevés játékos képes egy ilyen mozdulatsor végrehajtására és Evra elárulta, hogy Berbatovnak nem mázlija volt, hogy így sikerült gólt szereznie.

 

"Nagyon sokszor csinál ilyen 'mutatványt' az edzéseken, úgyhogy egyáltalán nem lepõdtem meg, hogy ilyen gólt szerzett" - tette hozzá a francia bekk.

 

"Õ egy olyan játékos, aki sok mindenre képes a labdával, akár ilyen és ehhez hasonló gólok szerzésére is; remélhetõleg láthatunk még tõle hasonlóakat a szezon hátralévõ részében."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!