Ole három játékosra vár

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, a Manchester United figyelemmel kíséri Ander Herrera, Nemanja Matic és Marcus Rashford állapotát a létfontosságú, Barcelona elleni BL negyeddöntő előtt.


Herrera kihagyni kényszerült a manchesteriek utolsó mérkőzését, míg Matic legalább a padra leülhetett a Wolverhampton otthonában. A két játékos ráadásul nem is volt ott az Aon Training Complex-ben ma reggel, amikor edzésen dolgoztak a többiek.

 

Solskjaer szerint Matic-nak esélye van rá, hogy szerda este pályára léphessen a katalánok ellen, de Herrerával kapcsolatban már nem volt ennyire optimista.

 

"Még mindig reménykedünk benne, hogy Matic talán bevethető lesz, de Ander valószínűleg kiesik holnapra is" - nyilatkozta a menedzser. "Antonio [Valencia] és Eric [Bailly] továbbra sem alkalmasak a játékra."

 

A norvég szakember Marcus Rashfordról is megosztott friss hírt, aki szintén nem játszott a Wolves ellen bokasérülés miatt, ám már visszatért az edzésekhez.

 

"Plusz bemelegítésre volt szüksége és remélhetőleg így a sérülése nem újul ki. A végén tudott csatlakozni a többiekhez, de az edzés legvidámabb részét nem csinálta meg. Holnap meglátjuk, remélhetőleg játékra kész lesz."

 

Eközben Luke Shaw és Ashley Young is a keret tagja lesz, hiszen a sárga lapokért kapott eltiltásuk nem vonatkozik a Bajnokok Ligájára, így ők a szombati, West Ham elleni bajnokit fogják kihagyni. Pozitívum még, hogy Alexis Sanchez is részt vett az edzésen, aki az utóbbi öt találkozón nem tudott pályára lépni.

 

 

"A csapattal ma volt az első edzése" - folytatta Ole. "Rengeteg munkát végzett és már nem sérült, így már a csapattal edzhet. Valószínűleg a West Ham elleni keretben már ott lesz, majd meglátjuk, játszik-e és ha igen, mennyit. Holnapra még nem lesz készen."

 

Sárga lapok miatt öt manchesteri játékos is van, akik ha a holnapi összecsapáson besárgulnak, kihagyni kényszerülnek a visszavágót: Herrera, Matic, Shaw, Valencia és Young.

 

 

HOGYAN KÉSZÜL A BARCELONA?
 

 

Hétfőn a katalánok kihirdették utazó keretüket, melyben helyet kapott az az Ousmane Dembele is, aki sérüléssel bajlódik.

 

A francia támadó a Lyon elleni visszavágón szerepelt utoljára, akkor ő szerezte az utolsó találatot az 5-1-es győzelemmel záruló meccsen.

 

Ernesto Valverde csapata egyébként szinte a legerősebb kerettel állt fel szombaton, az Atletico Madrid elleni 2-0-s siker alatt, amivel előnyük 11 pontra nőtt a spanyol bajnokságban és nagyon közel kerültek ahhoz, hogy az utóbbi 11 év során nyolcadik alkalommal végezzenek a tabella élén.

 

A Barca keretében csak a bekk, Nelson Semedo kénytelen vigyázni, mert ha sárga lapot kap, úgy ki kell hagynia a visszavágót.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Bajnokok Ligája negyeddöntő 1. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!