Eriksen is a nyári kiszemeltek között

A pletykák szerint a nyár folyamán a Real Madrid és a Manchester United csap majd össze a dán játékos kegyeiért.


A legfrissebb értesülések arról szólnak, hogy a Vörös Ördögök hajlandók lennének megtriplázni Christian Eriksen jelenlegi fizetését, vagyis 240 ezres heti fizetést kínálnának neki.

 

Nemrég az újonnan kinevezett Ole Gunnar Solskjaer már tárgyalásokat folytatott Ed Woodwarddal a nyári átigazolásokkal kapcsolatban. Állítólag Eriksen a klub egyik fő célpontja lesz a következő átigazolási időszakban.

 

A Tottenham tulajdonosa, Daniel Levy viszont korábban elmondta, hogy egyik sztárjátékosa sem fog rivális Premier League csapathoz igazolni.

 

A dán középpályás jelenlegi fizetése a Spurs-nél heti 80 ezer font, ráadásul két hónap múlva a szerződése utolsó évébe fog lépni a klubnál. Emellett minden jel arra utal, hogy nem szeretne szerződést hosszabbítani a londoni klubnál, és amennyiben ezen feltételezések igaznak bizonyulnak, akkor a Tottenhamnek a nyár folyamán kell megválnia a játékostól.

 

 

Köztudott azonban, hogy Eriksen gyerekkora óta Real Madrid rajongó, tehát, amennyiben Zinedine Zidane is megkeresi őt a nyár folyamán, akkor nagy esély mutatkozik arra, hogy a Bernabeuban kössön ki.

 

A Real Madrid viszont a nyár folyamán valószínűleg támadó játékosokat szeretne majd igazolni, a legfőbb célpontjuk pedig Eden Hazard.

 

Nemrég a Spurs háza táján kisebb kavarodás volt a szerződéseket illetően, hiszen a dán játékos legalább akkora fizetést szeretne, mint csapattársa, Harry Kane, aki heti 200 ezer fontot keres.

 

A londoni klub tulajdonosa viszont nem kíván ekkora összeget szánni a középpályásnak. A játékos által kívánt összeg viszont nem okozna gondot a Manchester United számára, amely a pletykák szerint még többet is kínálna a játékosnak.

 

Annak ellenére, hogy Eriksen hamarosan a szerződése utolsó évébe fog lépni, a londoni gárda 95 millió font alatt nem adná el a nyáron a csapat egyik legjobbját. A hírek szerint viszont már meg is van az utódja James Maddison személyében, akit a nyár folyamán minden bizonnyal meg is környékeznek Levy-ék.


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!