Rooney elfogadja az eltiltást

A Manchester United csatára, Wayne Rooney elismerte, hiba volt káromkodnia a TV kamerába, de igyekszik maga mögött hagyni az esetet.


Miután a United csapatában fõszerepet játszott a Chelsea elleni negyeddöntõk idején, szombaton kénytelen a lelátóról nézni csapatát a Manchester City elleni Fa kupa elõdöntõ alatt.

Az ominózus eset után, az FA által két meccses eltiltással súlytott játékos ezzel le is tölti büntetését. Rooney korábban már említette, szerinte az FA áldozata õ, de elismeri, elfogadhatatlan volt magatartása.

"Nem is fogtam fel, mit tettem. Csak kijöttek az érzelmek belõlem, amiért három gólt szereztem és visszajöttünk a meccsbe" - mondta Roo a talkSPORTnak.

"Amint rájöttem, mit tettem, amint tudtam bocsánatot kértem."

"Természetesen hibáztam és elfogadom a döntést, tovább kell lépnem ezen. Remélem a srácok továbbjutnak szombaton és az FA kupa döntõjébe kerülünk."

A Bajnokok Ligája negyeddöntõjének mérkõzésein azonban semmilyen nem oda illõ pillanata nem volt, ráadásul kiemelkedõen teljesített a párharc során.

 


Azonban olyan hírek láttak a napokban napvilágot, miszerint botrányos viselkedése miatt a Coca Cola bontotta vele a szerzõdést.

"Ezen csak nevetni tudok.A kólával tárgyaltam az elõzõ szezon végén egy esetleges szerzõdés hosszabbításról. Több idõt kértek tõlem, a közelgõ olimpia miatt azt szerették volna, hogy sokkal több idõt fordítsak a reklám megjelenésekre. Nekem pedig nem volt erre több idõm."

"Mindez az elõzõ szezon végén történt, így már 2010-ben lejárt a Coca Colával a szerzõdésem, de csak most került nyilvánosságra. Így csak jót nevetek azokon, akik azt mondják, engem kidobtak onnan."

Rooney hiányában minden bizonnyal Dimitar Berbatov kerül be a csapatba a Wembleyben lejátszandó mérkõzésen. Ráadásul mivel a hétvégén a bolgár ismét megerõsítette helyét a góllövõlista élén, Sir Alex Fergusonnak fejtörést okoz a kihagyása.

Azonban Rooney is végre kezdi visszanyerni formáját, amit 12 hónapja, boka sérülése elõtt mutatott.

"Elégedett vagyok a formámmal" - folytatta Wayne.

"Mindenki tisztában van azzal, ez egy nagyon kemény szezon számomra, de ahogy befordultunk ebbe az évbe, onnantól elégedett vagyok a formámmal."

"Ismét elkezdtem lõni a gólokat. Más poszton játszom (mint tavaly), de nagyon élvezem. Kapom a labdákat és érzem, diktálhatom a játékot a pozíciómból."

 


talkSPORT 


teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!