A United ajánlatot tehet Richarlisonért

Egybehangzó angol értesülések szerint a Vörös Ördögök egy 'mega' ajánlatot készülnek tenni a brazil támadóért.


A Telegraph hírei tegnap arról szóltak, hogy Ole Gunnar Solskjaer a 21 éves Richarlisont szeretné elcsábítani az Old Traffordra, aki a hétvégi Everton - Manchester United meccsen remekelt a pályán.

 

A Telegraph cikke óta nagyjából az összes jelentősebb angol lap is beszámolt a hírről.

 

Richarlison Marco Silva alatt kiváló teljesítményt nyújtott a Watford csapatánál, majd amikor az edző tavaly nyáron az Evertonhoz igazolt, akkor a tehetséges játékost is magával vitte, 50 millió fontért.

 

A támadó a jelenlegi csapatában 36 alkalommal lépett pályára és 14 gólt szerzett, ráadásul a támadósor bármely pontján bevethető.

 

Richarlisonnak jót tenne a váltás, hiszen egy nagyobb klubba való igazolással bebiztosíthatná az állandó szerepét a brazil válogatottban.

 

 

A pletykák szerint a Chelsea 80 millió fontot sem sajnálna a játékosért - amennyiben az átigazolási tilalmukat felmentik.

 

A londoniak mellett a Barcelona is szemet vetett a játékosra, aki Luis Suarez pótlására érkezne a spanyol csapathoz.

 

Richarlisonnak Olaszországból is van kérője, mégpedig az AC Milan, aki 60 millió font körüli összeget kínálhat a tehetségért.

 

Mindezek ellenére mégis úgy tűnik, hogy a legkomolyabb érdeklődőnek a United tűnik, hiszen Solskjaer korábban elmondta, hogy a nyáron 'nagytakarítást' fog végezni a csapatnál és 5 poszton szeretne erősíteni.

 

A pletykák szerint a norvég menedzser Richarlisont nézte ki magának a támadósor erősítésére, aki bármely ponton bevethető, ráadásul még csak 21 éves. A hírek szerint további két középpályást, egy középhátvédet és egy jobbhátvédet szeretne igazolni az edző.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!