A United is harcban a Swansea tehetségéért

A hírek szerint a Manchester United is szeretné megszerezni a walesi szélsőt.


Angol értesülések szerint a Vörös Ördögök egyik kiszemeltje a Swansea egyik legnagyobb tehetsége, Daniel James.

 

A villámgyors szélső a januári átigazolási időszakban majdnem a Leeds csapatához igazolt, viszont a Swansea az átigazolási időszak utolsó óráiban visszalépett a transzfertől.

 

A walesi játékos olyan remek idényt futott a Championshipben, hogy több Premier League csapat is szemet vetett rá, köztük a United és a Liverpool is.

 

 

James az idei szezonban 36 alkalommal lépett pályára, melyeken 5 gólt szerzett és 9 gólpasszt osztott ki. Legnagyobb erőssége a gyorsasága és a sokoldalúsága, hiszen a támadósor bármely pontján bevethető, szó szerint.

 

A Sportsmail ráadásul arról is beszámolt, hogy a játékos szívesen játszana az Old Traffordon, amellyel a riválisok már hátrányba is kerültek az aláírásáért folytatott harcban.

 

James szerződéséből csupán egy év maradt hátra, a jelenlegi értéke pedig 10 millió font körül mozog.

 

A szélsőnek viszont fejsérülés miatt ki kellett hagynia az utolsó bajnoki fordulót a Blackburn ellen, viszont a távozása már borítékolható.

 

Daniel James néhány megmozdulása az idei szezonban

 

A játékos hihetetlen gyorsasággal van megáldva, ezért nem is meglepő, hogy több remek egyéni gólt is szerzett, ráadásul márciusban a walesi válogatott színeiben is betalált Szlovákia ellen.

 

A meccs után a walesi csapat edzője, Ryan Giggs a következőket mondta róla: "Ő egy tehetség. Amikor ilyen gyorsasággal vagy megáldva, akkor minden szinten veszélyes tudsz lenni szélsőként. Számomra nyilvánvaló, amikor én is fiatalabb voltam és szélsőként léptem pályára, akkor fejlesztened kell minden képességedet, ahogyan ezt ő is teszi. Korábban csatárként is játszott, ez pedig segítséget nyújt a számára, hogy jó döntéseket hozzon."


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!