A United előtt nyílt lehet az út Bruno Fernandes leigazolására

A pletykák szerint a Manchester City letett a portugál játékos leigazolásáról.


Az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy Bruno Fernandes a Manchester City játékosa lesz, annak ellenére, hogy mindkét manchesteri gárda harcban volt érte.

 

A legfrissebb értesülések szerint azonban a kékek menedzsere, Pep Guardiola lemondott a játékosról, és helyette inkább az Atletico Madrid középpályását, Rodrit szeretné megszerezni.

 

Bruno Fernandes többnyire támadóbb szellemben lép pályára a középpályán, ahol a Manchester City-nél David Silvával és Ilkay Gundogannal kéne megküzdenie a kezdőbe kerülésért.

 

Ez azt jelentheti, hogy a 24 éves játékos akár a Manchester Unitedben is kiköthet, miután egyre biztosabbá vált, hogy Ander Herrera távozni fog a PSG-hez.

 

 

A portugál válogatott középpályás kivásárlási ára 86 millió font körül mozog, de amennyiben nem alakul ki nagy harc a játékos kegyeiért, akkor 50 millió font körüli összegért is távozhat.

 

Fernandes remek szezont tudhat maga mögött, hiszen 31 gólt szerzett az előző idényben, amellyel megdöntötte Frank Lampard rekordját, a középpályásként, egy szezonon belül szerzett legtöbb gólt tekintve.

 

A fiatal játékosnak 2023-ig szóló szerződése van a Sportinggal, de a nyár folyamán nagy valószínűséggel távozni fog.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!