A szakértő szerint a United megegyezett Dybala leigazolásával kapcsolatban

A szakértő szerint a Manchester United már nagyjából mindenben megegyezett a Juventusszal az argentin leigazolásáról.


A Manchester United már régóta figyelemmel kíséri Paulo Dybala helyzetét az olasz csapatnál, aki a nyár folyamán távozni szeretne.

 

Az argentin támadó Cristiano Ronaldo érkezése óta nem igazán tud állandó játéklehetőséghez jutni a Juventusnál.

 

A múlt heti hírek arról szóltak, hogy a Vörös Ördögök felvették a kapcsolatot a játékossal és a csapatával is az esetleges transzferrel kapcsolatban.

 

A futballszakértő Ian McGarry a minap a The Transfer Window nevű beszélgetős műsorban elárulta, hogy a két klub nagyjából megegyezett egymással, csupán apró módosításokra van szükség az átigazolás véglegesítéséhez.

 

 

"Nemrégiben különböző olasz hírforrások arról számoltak be, hogy a Manchester United érdeklődik Dybala iránt" - mondta McGarry.

 

"Azonban a mi forrásaink arról a tényről számoltak be, hogy a United majdnem mindenben megegyezett a Juventusszal Dybala leigazolásáról, akinek a kivásárlási ára 100 millió euró (86 millió font)."

 

A műsorban résztvevő újságíró Duncan Castles szerint viszont az üzlet még nem köttetett meg, sőt, a Unitednek nehéz lesz megszereznie a támadót, ugyanis már nem olyan vonzó csapat, mint korábban volt.

 

"A Juventus szemszögéből nézve egy olyan csapatot szeretnének találni, amely megadja Dybala kivásárlási árát, a Manchester United pedig jelen pillanatban komoly jelölt lehet, ugyanis nem igazán elégedettek a jelenlegi keretükkel - és különösen a támadó szekcióval" - tette hozzá Castles.


Express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!