Fletcher ajánlatára a United a Stoke fiatal védőjét figyeli

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United a Stoke City fiatal tehetségét, Nathan Collinst szeretné leigazolni, mégpedig Darren Fletcher ajánlatára.


Az egykori Vörös Ördög középpályás két évet töltött a Stoke-nál, ahol csapattársa volt a fiatal Collins-nak.

 

Mivel Ole Gunnar Solskjaer korábban kijelentette, hogy fiatal tehetségekkel szeretné feltüzelni a jelenlegi keretet, ezért bármely ötletet meghallgat az esetleges opciókkal kapcsolatban.

 

Fletcher a Stoke-nál töltött ideje alatt nagy csodálójává vált a 18 éves védőnek, akit be is ajánlott a United vezetőségének.

 

A United minden bizonnyal komoly építkezésekbe kezd a nyár folyamán, és a korábbi átigazolási időszakokhoz hasonlóan a fiatal tehetségeken lesz a hangsúly.

 

 

Collins egyébként az ír korosztályos válogatott csapatkapitánya is egyben, viszont a remek fizikumának és harciasságának köszönhetően nagy potenciált látnak benne az angliai megfigyelők.

 

Fletcher ajánlata mellett az egykori Vörös Ördögök közül Ryan Giggs és Rio Ferdinand is ajánlottak játékosokat a jelenlegi menedzsernek. Giggs a Swansea szélsőjét, Daniel Jamest, Ferdinand pedig a Norwich védőjét, Ben Godfrey-t ajánlotta a United megfigyelői számára.

 

Amennyiben a pletykák igazak, akkor a csapat vezetősége hamarosan konkrét lépéseket fog tenni annak érdekében, hogy az említett tehetségeket a csapathoz igazolja.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!