Norvégiában is lesz felkészülési meccs

Ráadásul rögtön kettő, ugyanis a Manchester United férfi csapata mellett a női is Ole Gunnar Solskjaer hazájába látogat a nyár folyamán.


Az időben első összecsapáson a Vörös Ördögök menedzserük szülővárosának csapatával, a Kristiansund ellen lépnek pályára július 30-án, az oslói Ulleval Stadiumban.

 

A következő napon, július 31-én az első osztályba frissen feljutott női csapat majd a Valerenga vendége lesz a norvég fővárosbeli Intility Arenaban.

 

"Ez a két barátságos mérkőzés nagyszerűen szolgálja majd a férfi és a női csapat felkészülését egyaránt. A klub mindig is erős követőtáborral rendelkezett Norvégiában, amelyet jól példáz, hogy a Skandináv Szurkolói Klub az egyik legnagyobb és legaktívabb szurkolói csoportosulásunk a világon" - kezdte Ed Woodward, a Manchester United ügyvezető igazgatója.

 

 

"Örömünkre szolgál, hogy Ole szülővárosának csapata ellen játszhatunk majd és biztosak vagyunk benne, hogy nagy támogatást kapunk majd."

 

"Emellett kiváló felkészülési lehetőség lesz ez majd Casey Stoney női csapatának is, és így folytathatja a feljutás sikerét követő építkezését a következő szezonra."

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Nagy örömömre szolgál, hogy norvégiai szülővárosom, a Kristiansund BK ellen játszhatunk, amely egy további bónusz számomra. Hatalmas szurkolótáborunk van Skandináviában és nagyszerű érzés United szurkolókkal találkozni, bárhol is járok Norvégiában."

 

"Ez a mérkőzés nagyon fontos lesz az új szezonra való felkészülésünk szempontjából. Szeretnénk top formában kezdeni az első tétmérkőzésünkön, ehhez pedig a legjobb mód az, ha megfelelő lendületben kezdjük az idényt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!