A DC United bejelentkezett Youngért

Az amerikai klubnál Ashley Young Wayne Rooney csapattársa lehet.


A hírek szerint a United vezetősége hajlandó lenne megválni akár 14 játékostól is, miután Ole Gunnar Solskjaer kijelentette, hogy "nagytakarítást" tervez a nyárra.

 

A 33 éves Young februárban írta alá az egy évre szóló szerződéshosszabbítását.

 

Viszont Solskjaer akár meg is válhat tőle, hiszen csak idén nyáron kaphat érte egy kisebb összeget.

 

A Manchester Evening News értesülései szerint a szélső honfitársa, Rooney példáját követheti, és a következő állomása az MLS lehet. Egyes pletykák szerint ugyanis a DC United 6 millió fontot kínált az angol játékosért.

 

 

A United szurkolói elég értetlenül álltak az eset előtt, amikor Young új szerződést kapott az év elején. Ráadásul a közösségi médiában elég nagy visszhangot kapott az a pletyka is, hogy jövőre a 33 éves játékos lehet a Vörös Ördögök csapatkapitánya.

 

A DC United ajánlatát még semmilyen komolyabb hírforrás sem erősítette meg, ráadásul nagy valószínűséggel maradni fog a játékos, hiszen a keret még mindig nem elég mély a csapatnál.

 

Ráadásul több, mint valószínű, hogy Antonio Valencia távozását Marcos Rojo és Matteo Darmian is követni fogja, tehát a védelem elég hiányos lehet.

 

A pletykák szerint Phil Jones és Chris Smalling is eladási listára került, és megfelelő ajánlatok esetén távozhatnak is a klubtól.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!