Maradona: Képes lennék újra felemelni a Unitedet

Az argentin legenda szerint, ha kineveznék őt a Manchester United élére, akkor ismét kupákat nyerne vele a csapat.


Diego Maradona kissé nagyképűen azt állította, hogy képes lenne újra felemelni a Vörös Ördögöket.

 

Az argentin klasszis Paul Pogbát is támadta, és szerinte a francia játékos "nem dolgozik elég keményen".

 

Maradona nemrég a FourFourTwo-nak adott egy hosszabb interjút, amelyben kitért a Manchester Unitedre is. Szerinte már nem a United a nagyobb favorit Manchesterben.

 

Továbbá azt is elárulta, hogy nagyon élvezte nézni a Vörös Ördögök játékát Sir Alex Ferguson alatt, amikor még trófeákért volt harcban a csapat.

 

Viszont amióta a legendás skót edző visszavonult egyik utód sem tudja őt igazán pótolni, Maradona szerint.

 

Állítása szerint az elmúlt időszakban a Manchester City játékát sokkal élvezetesebb nézni, viszont, ha a United vissza szeretne térni a győztes útra, akkor őt [Maradonát - a szerk.] kellene, hogy kinevezzék.

 

 

"Ha a Manchester Unitednek edző kellene, akkor én vagyok az az ember aki képes megcsinálni" - mondta Maradona. "A Manchester United volt nálam a favorit, hosszú időn keresztül."

 

"Viszont most azt kell mondjam, hogy mára a Man City lett. Tudom, hogy nem lehetne így cserélgetni, viszont ez csak Kun [Agüero] miatt van. Sokat beszélünk róla, és egy kiváló csapatban játszik."

 

Pogba jövője eléggé bizonytalan a klubnál, már több pletyka is megjelent miszerint a Real Madrid és a Juventus is szívesen megszerezné a francia középpályást.

 

Maradona vele kapcsolatban is elmondta a véleményét: "A Unitednél én Ander Herrerát kedvelem. Paul Pogba? Nem dolgozik elég keményen."


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!