Hivatalos: Daniel James a Unitedé

A Manchester United örömmel erősítheti meg, hogy leigazolta Daniel Jamest a Swansea City-től.


James öt éves szerződést írt alá, amely opcionálisan plusz egy évvel meghosszabbítható.

 

A 21 éves walesi válogatott játékos 2018 februárjában debütált profiként a Swansea City felnőtt csapatánál, majd 2018 novemberében hazája válogatottjában is bemutatkozhatott azt követően, hogy különböző életkori szinteken már képviselte Walest.

 

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elmondta:

"Daniel egy izgalmas, fiatal szélső, aki kivételes sebességgel, jó munkabírással és gazdag eszköztárral rendelkezik a cselek területén. Nagyszerű szezonja volt a Swansea City-vel és minden képességgel rendelkezik ahhoz, hogy a Manchester United játékosa lehessen."

 

"Örömünkre szolgál, hogy a szerződtetni tudtuk klubunkhoz és már mindannyian várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele. Tökéletes környezetet fogunk biztosítani Daniel számára, hogy folytathassa fejlődését."

 

 

Daniel James:

"Ez életem egyik legnagyszerűbb napja és ez egy olyan kihívást jelent számomra, amelyet már nagyon várok. A Premier League a világ egyik legjobb bajnoksága, a Manchester United pedig a tökéletes hely számomra, hogy játékosként tovább fejlődhessek."

 

"Hihetetlenül büszke pillanat ez most nekem és a családomnak; mindazonáltal ezt beárnyékolja az a szomorúság, hogy édesapám már nem osztozhat az örömünkben. Már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak Ole-val, találkozzak a csapattársakkal és megkezdjük a közös munkát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!