A United egyre közelebb Longstaff leigazolásához

A Newcastle középpályása lehet a Manchester United idei második igazolása.


A legfrissebb értesülések szerint a Vörös Ördögök közel állnak Sean Longstaff leigazolásához, akiért 25 millió font körüli összeget kellene kifizetniük.

 

A United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a nyár folyamán fiatal tehetségekkel erősítené meg a csapatot. A hét folyamán Daniel James már a csapat játékosa lett, aki 15 millió fontért érkezett a Swansea-tól.

 

A Newcastle középpályása pedig már korábban felkeltette az edzői stáb érdeklődését, és úgy tűnik, hogy a vezetőség már elég komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy megszerezzék a 21 éves tehetséget.

 

 

Habár a csapata korábban kijelentette, hogy a játékostól nem szeretnének megválni, Rafa Benitez helyzete viszont kérdésessé vált a klubnál, amely változásokat okozhat a keretet illetően is.

 

Longstaff egyébként az előző szezonban 11 alkalommal lépett pályára kezdőként, majd március 2-án térdsérülést szenvedett a West Ham ellen, amely a szezonjának végét jelentette.

 

A sérülés ellenére Solskjaer mégis szeretné megszerezni a remek mutatókkal rendelkező játékost, akiért a kívánt összeget is megfizetné, amennyiben elengedné őt a Newcastle.


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!