Dumfries is jelölt lehet a jobbhátvéd posztra

A legfrissebb értesülések szerint a PSV hátvédje is jelölt lehet a United jobbhátvéd posztjára.


Ole Gunnar Solskjaer a nyár folyamán mindenképp szeretné megerősíteni a védelem jobb szélét, amelyre az első számú kiszemelt Aaron Wan-Bissaka, viszont a Crystal Palace csak egy hatalmas összegért engedné el őt.

 

Korábban már felröppentek a pletykák a PSG védőjével, Thomas Meunierrel kapcsolatban is, aki még egy lehetséges alternatívának számít.

 

A legutóbbi hírek szerint a fiatal holland, Denzel Dumfries is a kiszemeltek között szerepel, akiért az PSV 5 millió fontot fizetett tavaly a Heerenveen együttesének. Az értesülések szerint a jelenlegi ára 25 millió font körül mozog.

 

 

Dumfries eddig öt alkalommal szerepet kapott a nemzeti csapatban is, az elmúlt idényben pedig 42 alkalommal lépett pályára a PSV együttesében.

 

A United viszont korábban egy 40 millió fontos ajánlatot kínált Wan-Bissakáért, amelyet a klubja visszautasított, mondván 60 milliót szeretnének a 21 éves játékosért.

 

Minden bizonnyal a United teljesíteni fogja a Palace kérését, viszont, ha mégsem jönne össze az üzlet, akkor a fiatal hollandhoz fordulhat a csapat.


Metro

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!