Dalot alapember lenne

Diogo Dalot az Inside Unitednek adott exkluzív interjújában elmondta, az a célja, hogy a következő szezonban magáénak tudja a jobb bekk posztot.


A portugál védő úgy érzi, első szezonja lehetőséget jelentett számára, hogy megszokja az angol labdarúgást, most azonban már készen áll arra, hogy rendszeres szereplő legyen.

 

Miután a legutóbbi szezonban 23-szor lépett pályára és néhány igen emlékezetes pillanatot is okozott, Dalot eltökélt, hogy bizonyítson Ole Gunnar Solskjaer menedzsernek.

 

Olykor előretolt szerepkörben - többek között a PSG elleni győzelem során - játszva megmutatta sokoldalúságát, azonban elsődlegesen a jobb bekk posztján szeretne lenyűgözőt alkotni.

 

"A szezon végén nem az az eredmény született, amit akartunk" - nyilatkozta Dalot. "De azt kell mondjam, nagy szezon volt ez számomra."

 

"Huszonhárom mérkőzésen játszottam, mindezt úgy, hogy erőnlétileg decemberre álltam kész és attól kezdve szerepeltem többször. Nagyon jó volt számomra, hogy különböző pozíciókban játszhattam."

 

 

"A lehető legtöbbet szeretnék játszani a védelem jobb szélén, mert szerintem az a legjobb posztom. Csak bizonyítanom kell ezt a menedzsernek a munkámmal."

 

Amikor az egész szezonra néz, Diogo úgy érzi, megérti a Premier League fociját és többé nem aggódik azon, hogy alkalmazkodnia kellene hozzá.

 

"Tudom, hogy vannak, akik azt gondolják, eljöttem ide és nem játszottam annyit, amennyi benne volt a szezonban. Mások szerint többet is játszottam. Mindannyiunknak eltérő a véleményünk, de összességében úgy gondolom, nagyon jó szezon volt ez az alkalmazkodás szempontjából, kezdtem megismerni a klubot, a bajnokságot, a hangulatot, úgyhogy immár nincs kifogás a következő szezonra."

 

"Csak hajtani kell. Az a célom, hogy enyém legyen a jobb bekk poszt!"
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!