Új kapusedzője van a csapatnak

A Manchester United örömmel jelenti be Richard Hartis kapusedző kinevezését.


Hartis nagy tapasztalattal és ismeretekkel érkezik vissza a klubhoz, ahol 2000 és 2010 között vezető akadémiai kapusedzőként dolgozott. A 2007/08-as szezon alatt Hartis az első csapattal dolgozott, mellyel duplázni tudott, megnyerve a Premier League és a Bajnokok Ligája trófeáját.

 

A kapusedző visszatérése azt jelenti, hogy ismét együtt dolgozhat Ole Gunnar Solskjaerral, akivel a United mellett a Moldénál és a Cardiff City-nél is együtt dolgozhatott. Hartis legutóbb az FA-nél professzionális fejlesztésért felelős kapusedzőként tevékenykedett és tagja volt a 2017-ben EB aranyat nyert U21-es csapat szakmai stábjának is.

 

 

"Örülök, hogy lehetőségem van visszatérni a Manchester Unitedhez; egy klubhoz, melyet nagyon ismerek. Nagyszerű kapcsolatom van Oléval, teljesen megértem a filozófiáját; nagyon izgalmas, hogy újra vele dolgozhatom. David, Sergio, Lee és Dean kitűnő kapusok, nagyon várom már, hogy együtt dolgozzam Emilióval és a teljes kapusedzős stábbal" - nyilatkozta Hartis.

 

"Richard egy fantasztikus kapusedző, aki már bizonyította, hogy milyen kapusokat fejlesztett győztes csapatok számára. A Manchester Unitednél elképesztő tehetségek vannak kapus poszton és tudom, hogy Richard segíthet abban, hogy feljebb tudjanak lépni a következő szintre. Richard edzői képességei kiegészítik a jelenlegi stáb képességeit, mindenki nagyon várja, hogy együtt dolgozhassanak vele " - mondta Ole Gunnar Solskjaer menedzser.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!