Aubameyang követheti Van Persie példáját?

Néhány olasz lapértesülés szerint az Arsenal csatára akár a Manchester Unitednél is kiköthet az idei nyáron.


A Tuttosport nemrég arról is beszámolt, hogy Pierre-Emerick Aubameyang hajlandó lenne az Old Traffordra igazolni, amennyiben Romelu Lukaku távozik a Manchester Unitedtől.

 

Az Arsenal szurkolói az elmúlt időszakban már átélték kétszer is, hogy a csapatuk legjobbja a Unitedhez igazolt. Robin van Persie 2012-ben lett Vörös Ördög, majd őt követte Alexis Sanchez 2018-ban, bár utóbbi nem igazán vált be új csapatában.

 

 

A 30 éves Aubameyang 2017-ben érkezett az Arsenalhoz a Borussia Dortmundtól, azóta pedig 32 gólt szerzett a Premier League-ben.

 

A gaboni játékos az elmúlt idényben 22 gólig jutott a bajnokságban, amellyel gólkirályi címet szerzett Sadio Mane és Mohamed Salah mellett, akiknek szintén ennyi találatuk volt.

 

A hírek szerint viszont hamarosan távozhat a londoni csapatból, hiszen új kihívásokat szeretne a karrierjében - legalábbis a hírforrások szerint.

 

Az Ágyúsok korábban 56 millió fontot fizettek a csatárért, és valószínűleg ezen összeg alatt nem is kívánnak megválni tőle.

 

 

A talkSPORT szakértője, Andy Goldstein szerint a Vörös Ördögök érdeklődésének van valóságalapja, nem is kevés.

 

"Van egy illető, aki elég gyakran szokott nekem átigazolási pletykákról előre informálódni, viszont ő nem a United belső embere" - mondta a szakértő.

 

"Azt kell, hogy mondjam, hogy a találati aránya elég pontos szokott lenni, mondjuk úgy 75-25. Sok olyan pletykát mondott nekem, amelyek később beigazolódtak. Nem csak a Uniteddel, hanem más klubokkal kapcsolatban is."

 

"Ő számolt be Anthony Martial leigazolásáról is, azt a hírt pedig én osztottam meg először, ha jól tudom, akkor két nappal az előtt, hogy a United konkrét lépést tett a játékosért."

 

"Ez egy elég 'Honnan tudtad?' eset volt, amelyekből volt jó pár. A szóban forgó illető árulta el nemrég nekem, hogy a United érdeklődik Aubameyang iránt."

 

Ezen a nyáron a Manchester United eléggé aktívan keresi az erősítéshez szükséges játékosokat, akik közül eddig Daniel Jamest és Aaron Wan-Bissakát igazolta le. Kettejükért eddig 65 millió fontot adott ki a klub, de biztosan lesznek még érkezők a csapatnál.


SPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!