A MU komolyan érdeklődik Rakitic iránt

A különböző spanyol hírforrások szerint a Manchester United élénken érdeklődik a Barcelona középpályása iránt.


Már korábban, június 11-én a spanyol Sport napilap arról értesült, hogy a United felvette a kapcsolatot a katalán csapattal Ivan Rakitic kapcsán. A hírforrás akkor azonban úgy vélte, hogy ez a megkeresés még elég komolytalan.

 

Az elmúlt napokban viszont a Vörös Ördögök egy újabb megkeresésről adtak tanúbizonyságot, viszont jelen esetben már komoly szándékokkal keresték fel a Barcelonát. A Sport szerint a United 'nagyon komolyan érdeklődik' a középpályás iránt.

 

A hírek szerint már egy 35 millió eurós ajánlatot is kínáltak a manchesteriek, de a La Liga győztes csapat minimum 50 millió eurót szeretne kapni Rakitic-ért.

 

 

A Sport szerint Ole Gunnar Solskjaer egyik fő célpontjának számít a horvát játékos a középpálya erősítése kapcsán. Állítólag a United közölte, hogy komolyak a szándékai a 31 éves játékossal.

 

Annak ellenére, hogy a vb ezüstérmes játékos valószínűleg maradni fog a Camp Nouban, a távozása esetén a Unitednek lehet a legnagyobb esélye megszerezni őt.

 

A spanyol lap szerint tehát a MU jelenlegi érdeklődése sokkal komolyabbnak mondható, mint a korábbi megkeresés, hiszen már konkrét ajánlatokkal is kopogtathatnak.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!