Hamarosan ajánlatot tehetünk McGinnért

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United az elkövetkezendő napokban ajánlatot tehet az Aston Villa középpályásáért, John McGinnért.


A manchesteri klub egy kezdő ajánlatot készül tenni a Villának a sokoldalú középpályásért, viszont úgy tudni, hogy 50 millió font alatt nem szeretnék elengedni az egyik legfontosabb láncszemüket.

 

A 24 éves játékos 2,75 millió fontért érkezett egy éve Angliába, azóta pedig a szurkolók egyik kedvence lett, hiszen gyakorlatilag minden meccsen felszántja a pályát.

 

Az Aston Villa ezért azt tervezi, hogy egy hosszútávú szerződést köt a skót játékossal, még mielőtt a nagy klubok lecsapnának rá.

 

McGinn egyébként az elmúlt időszakban elnyerte a szurkolók által választott szezon játékosa díjat, megelőzve Jack Grealish-t.

 

 

A skót játékos ráadásul a következő idénytől a jelenlegi klubjával is a Premier League-ben szerepelhet, hiszen az Aston Villa feljutott a Championshipből.

 

A Villánál úgy érzik, hogy a Manchester United hajlandó lehet megadni az 50 millió fontos kivásárlási árat, hiszen nemrég Aaron Wan-Bissakát is ennyiért szerződtették.

 

McGinn mellett egyébként a Vörös Ördögök Bruno Fernandest és Sean Longstaffot is szeretnék megszerezni a középpályára, hiszen Ole Gunnar Solskjaer minden erővel azon lesz, hogy fiatal tehetségekkel tűzdelje tele az újonnan formálódó Unitedet.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!