Saul Niguez is érkezhet Pogba pótlására

A legfrissebb hírek szerint Saul Niguez válthatja a nyáron minden bizonnyal távozó Paul Pogbát.


A spanyol AS értesülései szerint a spanyol középpályás kivásárlási ára 150 millió euró körül mozog, a Sport Witness pedig úgy tudja, hogy a Manchester United képviselői már fel is vették a játékos ügynökével a kapcsolatot.

 

A Manchester Evening News szerint a Vörös Ördögök fő célpontjai a középpályára Bruno Fernandes és Sean Longstaff. Viszont, ha ezek közül nem jönne össze egyik játékos, akkor könnyen lehet, hogy az Atletico Madrid egyik alapemberével erősíthetnek.

 

 

Egyes hírek szerint Bruno Fernandesre a Liverpool is kivetette a hálóját, tehát a Unitednek meg kell küzdenie a riválisával a játékos aláírásáért.

 

Az A.Bola lap úgy tudja, hogy Fernandes ügynöke a jövő héten fog találkozni a Liverpool képviselőivel, de a Gazzetta dello Sport olasz újság szerint viszont a portugál játékos ügynöke, Miguel Pinho a héten Londonban már tárgyalt a United küldötteivel.

 

A hírek szerint 45 millió font körüli összegért érkezhet Fernandes a Unitedhez, és 5 millió fontos éves fizetést kínáltak számára. Amennyiben viszont nem jön össze az üzlet, akkor Saul Niguez felé fordulhat a klub, de akkor már mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk Glazeréknek.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!