Sanchez megsérült a Copa Americán

Alexis Sanchez tegnap este sérülést szenvedett az Argentína elleni bronzmeccsen.


A chilei támadó sérülése miatt akár ki is hagyhatja a Manchester United felkészülési mérkőzéseit.

 

Alexis Sanchezt a mérkőzés 17. percében kellett lecserélni, miután térdín sérülést szenvedett az Argentína elleni bronzmeccsen, melyet Chile el is veszített 2-1-re.

 

A United hetesének nagy valószínűséggel ki kell hagynia a vasárnapi repülést Ausztráliába, amely komolyan ki is hathat a játékos jövőjére, amennyiben akadt még némi bizalom a vezetőség részéről.

 

A játékos egyébként az Old Traffordon az érkezése óta nem volt képes hozni a tőle elvárt szintet, viszont az idei Copa Americán nem termelt rosszul - mind a hat mérkőzésen pályára lépett, ráadásul három gólt is szerzett.

 

 

Ole Gunnar Solskjaer és a csapat vasárnap utazik Perth-be, ahol a Perth Glory és a Leeds United lesz a Vörös Ördögök ellenfele.

 

Ezt követően Kína, Norvégia, majd Cardiff lesz az úti cél, ahol augusztusban utolsóként az AC Milannal csap össze a csapat.

 

Sanchez mellett Aaron Wan-Bissaka is biztosan kihagyja a vasárnapi indulást, emellett Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola is kijelentette, hogy ügyfele távozni szeretne a Unitedtől.

 

Pogba arra a kérdésre, hogy ott lesz-e a csapattal a felkészülési túrán, a következőket mondta: "Nem mondhatok semmit. Napról napra élek."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!