Herrera a klubvezetés lassúsága miatt távozott

Ander Herrera elárulta, a Manchester United vezetőségének szerződéshosszabbításával kapcsolatos döntésképtelensége miatt határozott úgy az előző szezon végén, hogy távozik az Old Traffordról.


Herrera a múlt héten került hivatalosan bemutatásra, mint a Paris Saint-Germain játékosa, azt követően, hogy június utolsó napján lejárt szerződése Manchesterben.

 

Ole Gunnar Solskjaer szerette volna a baszk játékost megtartani, azonban a United nem folytatott egyértelmű kommunikációt a felek szerződéshosszabbítási tárgyalásakor, amely oda vezetett, hogy a középpályás Franciaországnak vette az irányt.

 

A MEN úgy értesült, mire a Vörös Ördögök jobb feltételekről szóló szerződéshosszabbítási ajánlatot tettek, Herrera már megállapodott a PSG-vel.

 

"Nem igazán szeretek visszatekinteni a múltba, de voltak különbségek a projekt és annak tekintetében, hogy mi az én fontosságom azon belül" - nyilatkozta Herrera a Marcanak arról, miért vetett véget öt éves manchesteri karrierének.

 

"Nagyon boldog voltam, rengeteg köszönhetek a klubnak, a szurkolóknak és Solskjaernak is. Rengeteget tett azért, hogy maradjak, de a dolgok nem a megfelelő időben történtek. A United részéről későn érkeztek, addigra én pedig már meghoztam a döntésemet, hogy Párizsban játszom tovább."

 

"Ma már nagyon boldog vagyok, hogy meghoztam ezt a döntést, mert élvezem ezt a gyönyörű várost, a csodálatos stadionját és a klubot."

 

 

Herrera egykori Unitedes csapattársa, és egyben honfitársa, David de Gea gyakran szóba kerül a PSG kapcsán, a középpályás azonban nem kívánt belemenni az őt a Parc de Princesszel szóba hozó pletykák elemzésébe.

 

"David a barátom" - tette hozzá.

 

"Nagyszerű kapcsolatban vagyok vele, emellett pedig a világ egyik legjobbja is. Számomra ott van a három legjobb között, de itt is van már két nagyszerű kapus."

 

"Ott van [Alphonse] Areola, aki rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, illetve [Kevin] Trapp is visszatért azt követően, hogy fantasztikus szezont produkált az Eintracht Frankfurttal. Először is tisztelnünk kell azokat, akik már köztünk vannak és én arra számítok, hogy Trapp és Areola is nagyszerű szezont futnak majd."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!