Pozitív hírek Alexis sérüléséről

Alexis Sanchez a chilei válogatottban összeszedett sérülése ellenére a Manchester United felkészülési időszakának végére újra bevethető lehet.


A dél-amerikai támadó a Brazíliában megrendezett Copa America bronzmérkőzésén, Argentína ellen szenvedett térdín sérülést hazája nemzeti csapatában.

 

Azonban a Vörös Ördögök menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer reméli, hogy mindez nem hosszabbítja majd meg azt a három-négy hetes pihenőt, amit a 30 éves játékos amúgy is kapott volna válogatottbeli kötelezettségei okán.

 

 

"Nem hiszem, hogy Alexis sérülése túlzottan súlyos lenne" - kezdte a norvég szakember perthi sajtótájékoztatóján.

 

"Az utolsó pályára lépéséhez képest három héttel később kell visszatérnie hozzánk, amikor már visszatérünk a túránkról Európába. Arra számítok, hogy megfelelő állapotban lesz ahhoz, hogy azonnal játszhasson és edzhessen."

 

A Premier League rajtja, azaz a Chelsea elleni augusztus 11-i hazai mérkőzést megelőzően a Unitednek két meccse lesz Európában. Július 30-án a Kristiansund ellen lépnek pályára Oslóban, majd augusztus 3-án Cardiffban az AC Milannal csapnak össze. Amennyiben Alexis az eredeti tervekkel megegyezően edzésbe tud állni és megfelelő erőnléti állapotban tér vissza, úgy ezen a két mérkőzésen vehetne részt a felkészülésben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!