Solskjaer magabiztos De Gea hosszabbítása kapcsán

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer optimista, hogy a klub első számú kapusa, David de Gea új, hosszútávú szerződést ír majd alá az Old Traffordon.


A spanyol válogatott kapuvédő is tagja a Vörös Ördögök jelenleg az ausztráliai Perthben állomásozó 28 fős keretének, amellyel a klub nyári felkészülési túráján vesznek részt.

 

De Gea jelenleg érvényes szerződéséből már csak egy év van hátra, Solskjaer azonban magabiztos, hogy 28 éves játékosának jövője továbbra is Manchesterben van.

 

"Davidnak most volt egy olyan nyara, amely során egyeztetett és gondolkodott a szerződéséről, úgyhogy remélhetőleg hamarosan pontot tehetünk az ügy végére."

 

 

A madridi születésű portás 2011-ben nevelőklubjától, az Atletico Madridtól igazolt a Unitedhez, amely óta 362 mérkőzésen képviselte a klubot, a szezon legjobb játékosának járó Sir Matt Busby-díjat pedig rekordot jelentő négy alkalommal vihette már haza.

 

"Pozitív vagyok" - folytatta Solskjaer.

 

"Természetesen David kapcsán már számtalanszor elmondtam, hogy mennyire szerencsés és boldog vagyok, hogy ő áll a csapatom kapujában. Úgyhogy remélhetőleg még számos évig marad velünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!