Lemina Angliában szeretne maradni

A Manchester United célpontja, Mario Lemina kijelentette, hogy biztosán távozik a Southamptontól, viszont Angliát nem szeretné elhagyni.


A United nemrég felvette a kapcsolatot a Szentekkel a játékossal kapcsolatban, akit az Arsenal is szívesen látna a soraiban. A Vörös Ördögök megkeresése mondhatni elég nagy port kavart a szurkolók körében.

 

A 25 éves Lemina eddig két évet töltött Angliában, és a napokban közölte a Southampton vezetőségével, hogy távozni szeretne.

 

A hírek szerint több nagyobb klub is érdeklődött a gaboni iránt, aki viszont maradni szeretne a szigetországban - tehát a Manchester Unitednek nagy esélye van őt megszerezni.

 

"A legjobb dolog az lenne, ha maradni tudnék, viszont más országból származó klubok előtt is nyitva áll az ajtó. Arra vágyom, hogy a legnagyobb klubok egyikében játsszak, tehát mérlegelni fogom az ajánlatokat" - mondta Lemina a France Football nevű hírportálnak.

 

"Jó benyomást tettem Angliában, és egy bizonyos ponton pozitív visszajelzéseket is kaptam, szóval remélem, hogy a kluboknak nincs rövid memóriájuk" - mondta viccelődve.

 

"Nem félek. Meghoztam a döntésemet, amiért vállalom a felelősséget. Úgy döntöttem, hogy elmondom a klub vezetőségének, hogy távozni szeretnék, tehát már nincs visszaút."

 

 

A 25 éves középpályás nem is vett részt a Southampton Ausztriába utazó keretében, tehát a távozása elkönyvelhető.

 

Továbbá hozzátette, hogy nem feltétlen szükséges, hogy a következő csapata a Bajnokok Ligájában szerepeljen, amellyel valószínűleg az Arsenalra vagy a Unitedre utalhatott.

 

"Igazán szeretném ismét megtalálni a következetességet, hogy újra egy fontos játékos lehessek egy olyan csapatnál, amely komoly célokkal rendelkezik" - tette hozzá.

 

"Egyszerűen azt mondtam magamban, hogy két évet fogok eltölteni a Southamptonnál, majd egy újabb szintre szeretnék lépni. Meg is állapodtam a sportigazgatóval."

 

"Tavaly óta nyíltan ki is jelentettem: máshová szeretnék igazolni a következő nyáron" - mondta Lemina.


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!