James: Olyan akarok lenni, mint Giggs

Daniel James elmondása szerint "vágyakozik" arra, hogy olyan legyen, mint a Manchester United legendája, Ryan Giggs, aki egyben a mentora is.


A 21 éves walesi szélső, aki Ole Gunnar Solskjaer első igazolása volt a United menedzsereként, amikor a Swansea City-től 18 millió fontért átigazolt Manchesterbe, válogatott szinten Giggs irányítása alatt játszik.

 

"Amint bekerültem a walesi válogatott keretébe, Giggsy ambicionált engem" - kezdte James.

 

"Az, ahogyan felkarolt, nem csak engem a fiatalok közül, lenyűgöző."

 

"Elsők között beszélt velem, amikor aláírtam a Unitedhez. Azt tanácsolta, hogy legyek önmagam, én pedig ezt is próbálom megvalósítani."

 

"Nem volt egy rossz játékos, nemde? Hihetetlen, amit elért a Manchester Unitednél. Minden fiatal szélső felnéz egy olyan személyre, mint ő."

 

"40 éves koráig a Premier League-ben játszott és még akkor is lefutott játékosokat. Nagy elismerést érdemel, hogy ennyire odafigyelt a testére."

 

"Lenyűgöző dolog számomra, hogy a válogatotthoz elutazva olyan emberektől tanulhatok, mint ő. Egyértelműen vágyakozom arra, hogy olyan lehessek, mint ő."

 

 

Giggshez hasonló mértékben nehéz lesz letennie névjegyét, de James számára jól indult új, Unitedes élete a pályán és azon kívül is.

 

James jó benyomást tett a felkészülési edzéseken, majd szombaton a Perth Glory ellen 2-0-ra megnyert meccsen be is mutatkozhatott a csapatban, ahol az első félidő legkiemelkedőbben teljesítő játékosa volt.

 

"Egészen szürreális volt számomra a világ minden pontjáról érkező, ilyen mennyiségű szurkoló előtt kisétálni a pályára" - tette hozzá.

 

"Egy álmom vált valóra azáltal, hogy ezekkel a játékosokkal játszhatok együtt."

 

"De az igazán nagy dolog számomra majd az Old Trafford gyepére való kilépés lesz. Az lesz az a pont, ami valószínűleg örökre belém vésődik majd."

 

"Viszont az edzéseinkre kilátogató szurkolók mennyisége megmutatja, hogy a klubnak milyen támogatottsága van. Lenyűgöző volt, hogy ma (szombat) este is mennyi szurkoló jött el mindenfelől."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!