Fred egy év után távozhat?

Török hírforrások szerint a Manchester United középpályása, Fred távozhat a nyár folyamán, miután "pozitív egyeztetéseket" folytatott a Galatasaray vezetőségével.


A 26 éves középpályás első manchesteri szezonja csalódást keltően sikerült, csakúgy, mint csapatáé, amely a Premier League 6. helyén végzett.

 

Fred bár tetemesnek mondható, 52 millió fontos vételárért érkezett a Shakhtar Donetsktől, az ezzel együtt járó elvárásoknak nem tudott megfelelni. Ettől függetlenül úgy tudni, hogy Ole Gunnar Solskjaer kedveli játékát és abban reménykedik, hogy a középpályás az előző szezonbeli 20 kezdőként lejátszott mérkőzéséhez képest több szerephez juthat majd az új idényben.

 

 

Korábban jelentek meg olyan pletykák, hogy az AS Roma vezetőedzője, Paulo Fonseca szeretné, ha a Shakhtarban együtt töltött idő után újra a keze alatt játszana, de a legutóbbi információk arról szóltak, hogy Solskjaer esélyt nyújtana neki Manchesterben a bizonyításra.

 

Ennek ellentmondó hírek jelentek meg most azonban a török Fotomac részéről, akik azt állítják, hogy a brazil válogatott játékos közel áll ahhoz, hogy a Galatasaray-hoz igazoljon, miután pozitív egyeztetéseket folytatott velük.

 

Elképzelhető forgatókönyvnek tűnik, hogy a United részéről kölcsönben megválnának a játékostól a 2019/20-as szezonra, hogy az azt követő idényre már újra jó formában térjen vissza az Old Traffordra.


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!