A Sporting menedzsere felkészült Bruno Fernandes távozására

Portugál értesülések szerint a Sporting edzője már felkészült arra, hogy a következő szezont a csapatkapitányuk nélkül kezdik majd meg, ugyanis a Manchester United élénken érdeklődik iránta.


A Sporting szombaton a Club Brugge csapatával találkozott egy barátságos mérkőzés keretén belül, amelyen Bruno Fernandes be is talált tizenegyesből.

 

Ezt követően a portugál O Jogo című lap arról számolt be, hogy a Sporting menedzsere, Marcel Keizer tisztában van azzal, hogy a játékosa távozni fog. Amikor az edzőt a játékos Unitedbe való igazolásáról kérdezték, azt válaszolta, hogy "valószínű".

 

Ennek következtében a portugál klub olyan felállásokat próbál majd ki a felkészülési időszakban, amellyel felkészülnek majd a csapatkapitány által hagyott űrre a középpályán - már amennyiben távozik.

 

 

További információkkal nem tudott szolgálni sem a menedzser, sem az O Jogo, viszont a játékos ügynöke az elkövetkezendő napokban ismét Angliába utazik, hogy a lehetséges transzferről tárgyaljon.

 

Amennyiben Bruno Fernandes távozik a portugáloktól, akkor a Sporting is lépni fog az átigazolási piacon, hiszen a lehetséges kiszemeltek minden bizonnyal már megvannak.

 

A Manchester United és Bruno is remekül teljesítenek az eddigi felkészülési időszakban, és az esetleges átigazolás mindkét fél számára pozitív hatással lehet az elkövetkezendő szezont tekintve.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!