A United felvette a kapcsolatot Dybala családjával is

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United megkereste az argentin játékos családját is az esetleges átigazolással kapcsolatban.


Több olasz lapban is fellendültek a Dybalával kapcsolatos pletykák, melyek szerint a Vörös Ördögök nagyon szeretnék megszerezni a támadót.

 

Pénteken a Gazzetta Dello Sport arról számolt be, hogy a United "felvette a kapcsolatot" a Juventussal, hamarosan pedig konkrét ajánlatot is tehetnek Dybaláért.

 

A Calcio Mercato hírportál pedig szombaton nyilvánosságra adta, hogy a Manchester United vezeti a támadóért folytatott harcot. Továbbá azt is hozzátették, hogy a United mellett a Bayern München és a PSG is élénken érdeklődik iránta.

 

 

Dybala már korábban azt rebesgette, hogy távozhat Torinóból, miután az elmúlt szezonban nem kapott elég játéklehetőséget, valamint a felkészülési csapatban sincs ott, mivel Miamiban nyaral épp - persze ehhez hozzájárul az is, hogy részt vett a Copa Americán.

 

A Calcio Mercato arról is beszámolt, hogy a Vörös Ördögök a játékos családjával, egész pontosan a testvérével, Marianóval is kapcsolatba kerültek, és hamarosan érkezhet a hivatalos ajánlat is a részükről a Juventus felé.

 

Bár a Juventus kijelentette, hogy a játékos nem eladó, de egy közel 100 millió eurós ajánlatért elengednék őt - de egy 80 millió euró + bónuszok ajánlatra is rábólinthatnak.

 

Az olasz értesülések szerint mégis nagy a valószínűsége annak, hogy Dybala maradni fog Torinóban, ugyanis nem lehet előre tudni, hogy a Juventus által újonnan kinevezett Maurizio Sarri miként számol vele.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!