A United előrehaladott tárgyalásokat folytat Nicolas Pepe megszerzéséért

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United jelenleg a Lille csapatával tárgyal az egyik legtehetségesebb játékosuk, Nicolas Pepe leigazolásával kapcsolatban.


Az elefántcsontparti játékos elég keresettnek számít a nyár folyamán, ugyanis a Liverpool és az Arsenal is szívesen látná őt a soraiban.

 

A The Times legutóbbi hírei arról szóltak, hogy a United "előrehaladott tárgyalásokat" folytat a francia csapattal, míg a Liverpool csak azt mérte fel, hogy "mennyire szeretne hozzájuk igazolni a játékos".

 

A 24 éves Pepe az elmúlt szezon év csapatába is bekerült, miután 22 gólig jutott a bajnokságban, és csapatával a második helyen végzett.

 

 

Ole Gunnar Solskjaer az érkezése óta élénken dolgozik azon, hogy mélyítse a jelenlegi keretét, amelyre a villámgyors szélső remek opció lenne.

 

A hírek szerint a Vörös Ördögök egy 70 millió font körüli összeget kínálnának a játékosért, amelyet a Lille már erősen fontolóra venne - annak ellenére, hogy nagyra becsülik a játékos értékét.

 

Daniel James leigazolásával tovább bővült a United szélső hadrendje, viszont Nicolas Pepe leigazolásával a jobb szél is sokat erősödne, hiszen az elefántcsontparti játékos kiválóan játszik az említett poszton, ráadásul bal lábas révén még jól is jöhet a csapat számára.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!