Szóbeli megegyezés Milinkovic-Savic leigazolásával kapcsolatban - sajtóhír

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United szóban már megegyezett a Lazióval a szerb középpályás leigazolásával kapcsolatban.


A Vörös Ördögök nagyjából 81 millió fontot szánnak Sergej Milinkovic-Savic leigazolására, de a transzfer attól függ, hogy Paul Pogba távozik-e az Old Traffordról.

 

A The Sun értesülései szerint a Real Madrid hajlandó 150 millió fontot kiadni a francia középpályásért, amely rányomhatja a bélyegét a Milinkovic-Savic-üzletre.

 

A szerb játékos már korábban közölte a csapattársaival, hogy a nyár folyamán távozik a csapattól, a United pedig már régóta figyelemmel követi a teljesítményét.

 

A Corriere dello Sport szerint a Unitednek sikerült dűlőre jutni a játékos ügynökével, Mateja Kezmannal, aki korábban a Chelsea játékosa volt.

 

Az ügynök egyébként Londonban tárgyalt a manchesteriek képviselőivel, akik egy öt éves szerződést kínáltak a 24 éves játékosnak.

 

 

A Lazio edzője, Simone Inzaghi szeretné megtartani a középpályást, de a klub egy megfelelő ajánlat esetén hajlandó elengedni őt.

 

"Azt gondolom, hogy szeretném, ha maradna Milinkovic-Savic. De azt is hiszem, hogy a klub akkor tud majd dönteni erről, ha ajánlat érkezik érte" - nyilatkozta a tréner.

 

"Milinkovic jelenleg 24 éves, már nem gyerek. Én csak tanácsokkal láthatom el, hiszen végig velünk van, és egy edzést sem hagyott ki, de nem tudom előre, hogy mi lesz."

 

"Az biztos, hogy ha ő távozik, akkor egy fontos poszton kell erősítenünk. Remélem, hogy maradni fog, hiszen nagyon jól teljesít a felkészülési időszakban is, de a piac nyílt, és mi fel vagyunk készülve minden eshetőségre."

 

"Amennyiben távozni fog, akkor egy erős fizikumú játékost kell keresnünk a középpályára. A célpontok és azok megvásárlását közösen döntjük el a klubnál, leülünk és nyugodtan átbeszéljük."

 

"A klub viszont csak egy komoly ajánlat érkezése esetén fog tárgyalni az ügyben" - tette hozzá Inzaghi.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!