Utazó keret a Milan meccsre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kijelölte utazó keretét, a cardiffi AC Milan elleni utolsó felkészülési mérkőzésükre.


A Vörös Ördögök befejezték az International Champions Cup utolsó összecsapására való gyakorlásukat, melyet öt győzelemmel a hátuk mögött várhatnak, amelyek közül az egyiket a milánóiak városi riválisa, az Internazionale felett aratták.

 

A Unitednek még továbbra is van némi esélye arra, hogy megnyerje a nyári kupasorozat legjobb csapatának járó trófeát, de fókuszukban leginkább erőnléti állapotuk minél jobb szintre hozása áll az augusztus 11-i, Chelsea elleni bajnoki idénynyitót megelőzően.

 

Ole 25 fős kerettel utazik Wales fővárosába, az egyetlen változás a Kristiansund elleni legutóbbi felkészülési mérkőzéshez képest a tartalékkapus Joel Pereira kimaradása.

 

 

David de Gea, Sergio Romero és Lee Grant így is ott lesz, Chris Smalling és Angel Gomes pedig abban reménykedhetnek, hogy ezúttal pályára léphetnek, miután Norvégiában csak a kispadról szemlélhették az eredményeket.

 

Utazó keret:

David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant; Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelof, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young; Fred, Angel Gomes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba; Tahith Chong, Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!