A játékosok magabiztosak a mai meccs előtt

A Manchester United jó hangulatban utazik a Principality Stadiumba, ahol utolsó felkészülési mérkőzésére készül, melyet az AC Milan ellen játszik ma este úgy, hogy a nyár folyamán az eddigi öt találkozóját veretlenül hozta le.


Ole Gunnar Solskjaer csapata legyőzte a Perth Gloryt, a Leeds Unitedet, az Intert, a Tottenhamet és a Kristiansundot is. Remélhetőleg a 18:30-kor kezdődő meccsen hatodik sikerét is begyűjti a manchesteri alakulat.

 

Ha sikerülne, veretlen felkészülési szezont tudhatna maga mögött az egyesület, amire legutóbb 2014-ben volt példa, amikor a Nemzetközi Bajnokok Kupáját is elnyerte.

 

Diogo Dalot, Nemanja Matic, Andreas Pereira és Angel Gomes a héten beszélt arról, milyen pozitív légkör uralkodik a csapat körül és hogy mennyire szeretnék jól zárni a felkészülést, hogy aztán a következő héten nekikezdjenek a bajnokságnak.

 

 

DIOGO DALOT

 

"Kemény munka volt, de azt gondolom, most az AC Milan elleni, utolsó felkészülési mérkőzésre kell koncentrálnunk, hogy jól zárjuk ezt a csodás előszezont" - mondta Diogo. "Nagyon nehéz munka volt, de ez jó nekünk."

 

"Nem az eredmények a legfontosabbak most, de fontos, hogy amennyire csak tudjuk, megint megérezzük a győzelem ízét. Eddig jó munkát végeztünk, jól játszottunk és nyertük a meccseket. Úgy vélem, ez egy nagyon jó felkészülés volt."

 

 

 

ANDREAS PEREIRA

 

"Nagyon magabiztosnak és boldognak érzem magam" - mesélte a 23 éves játékos. "A menedzsertől nagyon sok önbizalmat kaptam, nagyon boldognak és erősnek érzem magam. Nagyon kemény edzéseken vagyunk túl, remekül felkészültünk."

 

"Remélhetőleg jól tudjuk kezdeni a szezont. Meg kell szoknunk a győzelem ízét, fel kell készülnünk a mérkőzésekre úgy, hogy a megfelelő dolgokat tesszük. Eddig ezt tettünk, mert nagyon jó felkészülésünk volt."

 

"Felnőttnek érzem magam. Sok meccset játszottam, immár más típusú játékos vagyok és készen állok arra, ami jön."

 

 

NEMANJA MATIC

 

Ez az első alkalom, hogy a szerb középpályás teljes felkészülési szezont fut a csapattal, hiszen a 2017/18-as szezon előestéjén érkezett, majd pedig a világbajnokságon elszenvedett sérülése után műtéten esett át, így kihagyni kényszerült a tavalyi felkészülési időszakot.

 

 

"Igen keményen edzettünk, sokat utaztunk, jó volt" - nyilatkozta a 31 éves játékos. "Mint tudod, jártunk Ausztráliában, Szingapúrban, Sanghajban és Norvégiában is, szóval úgy érzem, a csapat fizikálisan és mentálisan is készen áll a bajnoki rajtra."

 

"Persze fontos, hogy jó összecsapásaink legyenek jó csapatok ellen, és a Milan egy nagyszerű gárda. Nagy klub, így egy újabb komoly teszt ez számunkra, de a legfontosabb, hogy készen állunk a Premier League indulására."

 

 

ANGEL GOMES

 

"Mindig nagyszerű a túrán fellépni, az első csapatban szerepelni, szóval eddig nagyon jó volt."

 

"Ez minden, amiről álmodtam. Játszani a klubban egy dolog, az pedig, hogy megszereztem az első gólomat a felnőttek között, egy másik dolog. Nekem és a családomnak is csodás érzés ez."

 

"Sok játékostól lehet tanulni és sok dolgot tanulhatsz is. Amikor kint vagyok a pályán, mindig azt mondják, fejezzek ki magam, és olyan játékosoktól, mint például Juan [Mata], ezeket látni is lehet, ami nagyon jó."

 

"Az AC Milan egy csodás csapat. Hatalmas történelme van, nagyszerű játékosokkal; játszott ott Beckham, Ronaldinho és sok más, olasz kiválóság. Egy nagyszerű teszt lesz számunkra és egy jó mérkőzés."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!