Állítólag már a személyes feltételekről tárgyalunk Mandzukiccsal

A különböző olasz hírforrások szerint a horvát támadó hamarosan az Old Traffordon köthet ki.


Néhány napja jelentek meg azok a hírek, melyek szerint a horvát Mario Mandzukic lehet a Manchester United következő célpontja.

 

A Tuttosport szerint a Paulo Dybala-Romelu Lukaku csereüzlet tárgyalása során merült fel a horvát csatár neve a két klub között, aki a nyár folyamán átteheti a székhelyét Angliába. Szintén az említett hírlap szerint a Vörös Ördögök már a játékos ügynökével is tárgyalnak a személyes feltételekről.

 

Állítólag csak akkor érkezhet a 33 éves játékos a Unitedhez, amennyiben Lukaku távozni fog. A hírek szerint a horvát játékos nagyjából 10 millió eurójába fog kerülni az angoloknak. Ezeket a találgatásokat erősítette meg a Gazzetta dello Sport is.

 

Az Il Mesaggero hírportál arról is információt szerzett, hogy a United már ajánlatot is küldött a Juventusnak, a tárgyalások pedig jelenleg is zajlanak. Az elkövetkezendő napokban pedig újabb fejleményekre lehet számítani ez ügyben.

 

 

Az olasz Liberto szintén hírül adta, hogy Mandzukic ára nagyjából 10 millió euró körül mozog, a United pedig szívesen kifizetné ezt az átigazolási árat.

 

Az olaszországi értesülések mellett már a horvát lapokban is megjelentek a különböző hírek. A Vecernji List például már kész tényként kezelte a támadó átigazolását, és a következő címmel hirdették meg a cikket: "Mandzukic lesz a Manchester United első horvát játékosa". Továbbá hozzátették: "Mandzukic történelmet ír! Az angolok szerint hétfőn ír alá az angliai óriáshoz."

 

Napokon belül eldől a játékos sorsa, ugyanis az átigazolási piac még öt napig van nyitva Angliában.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!